Skip to main content

Poliția, în alertă! Trei adolescenți dintr-un centru de protecție a minorilor au dispărut fără urmă! Dacă i-ai văzut sună la 112

Polițiștii sunt în alertă după ce trei minori cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani au dispărut fără urmă.

Noaptea trecută, polițiștii din Orăștie, județul Hunedoara, au fost sesizați prin 112 de către un educator al unui centru pentru protecția minorilor din oraș, cu privire la faptul că minorii FÎC SARA-MARIA, în vârstă de 15 ani, CĂTANĂ MIHAI, în vârstă de 16 ani și IȘTVĂNUȚ ANAMARIA-DARIANA, în vârstă de 17 ani au plecat în mod voluntar din cadrul centrului în jurul orei 21:30 și nu au revenit.

Sara Maria Fîc (foto 1) are următoarele semnalmente: ochi căprui, păr brunet, înălțime 1,65 m, iar în momentul plecării purta ca articole vestimentare următoarele: pantaloni negri, tricou tip bustieră neagră.

Mihai Cătană (foto 2) prezintă următoarele semnalmente: ochi căprui, păr șaten, înălțime 1,60 m, iar în momentul plecării purta ca articole vestimentare următoarele: pantaloni blugi scurți, tricou roșu.

Anamaria Dariana Iștvănuț (foto 3) are următoarele semnalmente: ochi verzi, păr șaten, înălțime 1,60 m, iar în momentul plecării purta ca articole vestimentare următoarele: pantaloni scurți negri, tricou alb, poartă ochelari.

Din momentul primirii sesizării, polițiștii au desfășurat mai multe activități investigative și de căutare, în vederea depistării minorilor, care au fost dați în urmărire națională.

Polițiștii continuă activitățile specifice și le solicită celor care dețin informații utile anchetei să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apele numărul unice de urgență 112.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.
CODRU Festival își schimbă locul inițial proiectat, Parcul Central din Timișoara, din nou în natură. Ediția de anul acesta se va desfășura în Pădurea VERDE, fosta Grădină Zoologică a orașului.
69,2% dintre timișoreni consideră că orașul lor se îndreaptă într-o direcție bună, în timp ce 26,5% spun că direcţia este complet greşită, conform Barometrului privind calitatea vieții în Municipiul Timișoara, realizat în anul trecut, de Universitatea de Vest din Timișoara, în colaborare cu Primăria Municipiului.
Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.