Skip to main content

Poliția, în alertă! O copilă de 14 ani și o femeie de 62 de ani, dispărute fără urmă! Dacă le-ai văzut sună la 112

Polițiștii din vestul țării sunt în alertă pentru depistarea a două persoane dispărute! Este vorba despre o fată de 14 ani și o femeie de 62 de ani, ambele din Hunedoara.

Mama fetei de 14 ani a sesizat Poliția noaptea trecută. Ea le-a spus oamenilor legii că fiica sa, Manole Diana Denisa, în vârstă de 14 ani, a plecat de acasă în jurul orei 21:00, şi nu a mai revenit. În plus nu a mai putut lua legătura cu ea, pentru că nu deține telefon mobil.

Fata are următoarele semnalmente: 1,70 metri înălțime, ochi căprui, păr lung brunet, iar ca semn particular are un tatuaj la încheietura mâinii stângi (o inimioară de culoare verde). La momentul plecării de acasă, fata era îmbrăcată cu pantaloni blue-jeans de culoare albastră, tricou de culoare roșie și pantofi sport de culoare albă.

Totodată, polițiștii fac verifică și pentru depistarea unei femei de 62 de ani din Hunedoara. Cîmpan Lucica a dispărut din data de 23 mai. Aceasta a plecat de acasă pentru a achita o factură și a cumpăra medicamente, însă, din acel moment, familia nu mai știe nimic despre acesta.

Femeia are următoarele semnalmente: înălțime 1,65 cm, greutate 60 kg., păr de culoare neagră, ochi căprui, constituție normală, față ovală. La momentul plecării, femeia era îmbrăcată cu haine de culoare neagră, veşminte tip monahal, cu batic de culoare neagră, pantofi de culoare neagră, iar peste batic purta un fes de culoare neagră.

Din momentul primirii sesizărilor, poliţiştii hunedoreni au demarat activităţi specifice în scopul depistării celor două persoane, care au fost date în urmărire naţională şi consemn la frontieră.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.