Skip to main content

Petrecere mare de Rusalii, lângă Timișoara! Mihaela Petrovici, Carmen Popovici Dumbravă, Liliana Laichici și Olguța Berbec, printre artiștii invitați la Ruga de la Ghiroda!

Va fi distracție mare într-o localitate de lângă Timișoara de Rusalii, când este sărbătorită Ruga satului!

Evenimentul este organizat de Primăria și Consiliul Local Ghiroda, cu sprijinul Parohiei Ortodoxe Române Ghiroda și în parteneriat cu Asociația Pro Datina.

Pe 23 și 24 iunie, spectatorii vor putea urmări reprezentații de muzică și dans interpretate de artiști de renume care vor urca pe scena din curtea Căminului Cultural Ghiroda.

Festivitățile organizate pentru Ruga de la Ghiroda vor debuta duminică, 23 iunie, ora 12:00, cu slujba religioasă a Hramului Bisericii, la Biserica Ortodoxă din Ghiroda.

Duminică, de la ora 17:00, locuitorii din Ghiroda sunt așteptați să se bucure de muzică bună alături de Carmen Biruescu, Mihaela Petrovici&Petrovici Band, Ciprian Pop&Formația Pro Datina (conducerea muzicală Radu Cuciureanu) și Anda Sabadoș&Exclusiv Music. Deschiderea dansului și invitația către toți participanții va fi realizată de ansamblurile Cununa Timișului și Datina.

Luni, începând cu ora 18:00, printre artiștii care vor urca pe scenă se regăsesc Carmen Popovici Dumbravă, Liliana Laichici și Formația Formula 1 Continental (conducerea muzicală Doru Țăranu), Olguța Berbec și Remus Novac, iar nu în ultimul rând, Borko Radivojević Orkerstar&Tigrovi.

Distracția va fi în toi și pentru cei mici: sunt pregătite activități pe Arena Emilian Pavel, unde vor găsi amenajată o zonă de joacă doar pentru ei. Parcul de distracții “Luna park” va fi de asemenea prezent pe toată durata evenimentului și va aduce jocuri pentru copii și adulți de toate vârstele.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.