Skip to main content

L-ai văzut cumva? Valentin a dispărut, de o săptămână! Familia este disperată și cere ajutorul tuturor pentru a-l găsi

Ample căutări sunt desfășurate la această oră, pentru găsirea unui tânăr despre care nimeni nu mai știe nimic.

Valentin Dănuț Iurcuți a plecat de acasă, din comuna Sânandrei, județul Timiș, în urmă cu șase zile, iar de atunci nimeni nu a mai putut lua legătura cu el.

Tânărul are următoarele semnalmente: înălțime 1.80 m, 74 kg., păr brunet, ochi albaștri.

Când a fost văzut ultima oară, Valentin purta un tricou de culoare albastră, pantaloni scurți albi și pantofi sport.

Oricine poate oferi detalii care ar putea duce la găsirea lui este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.