Skip to main content

Se oprește apa într-o localitate din județ, iar în Timișoara, probleme vor fi și cu presiunea! Aquatim anunță noi lucrări la rețeaua de distribuție

Aquatim anunță lucrări la rețeaua de distribuție, motiv pentru care furnizarea apei va fi oprită într-o localitate din județ și pe mai multe străzi din Timișoara, unde vor fi probleme și cu presiunea.

Astfel că, mâine, între orele 9:00-18:00, se va întrerupe furnizarea apei la firma RETIM, în timp ce la companiile Continental, TRW și Linde Gaz presiunea va fi scăzută.

Măsurile sunt necesare pentru executarea unei conectări de conducte pe strada Avram Imbroane, în dreptul sediului RETIM, dar și pentru o altă intervenție de la intersecția străzilor Aristide Demetriade și Divizia 9 Cavalerie. Lucrările fac parte din proiectul CL12 – Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Nord – Lot 2, iar Pe durata lor

Tot mâine, în intervalul orar 10:00-12:00, se va opri furnizarea apei în Căpăt, pentru lucrări de mentenanță la forajul din localitate.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, Aquatim recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă.

De asemenea, consumatorii sunt sfătuiți să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Urmează încă trei zile caniculare, avertizarea meteorologilor de tip cod galben de temperaturi extrem de ridicate fiind valabilă până marți, inclusiv.
Valul de căldură extremă care s-a abătut asupra României va rămâne și săptămâna viitoare, deși meteorologii anunțaseră cod roșu, doar pentru zilele de astăzi și mâine, pentru mai bine de jumătate din țară.
Brian Michael Taylor, un jucător american aflat la prima sa experiență în Europa, se va alătura lotului timişorean pentru sezonul viitor.
Având în vedere prognoza meteo, care anunță o zi caniculară în data de 13 iulie, UVT a devansat pentru ora 9:00 începerea Ceremoniei de Absolvire UVT, organizată în Piața Libertății din Timișoara. Evenimentul este deschis pentru întreaga comunitate timișoreană.