Skip to main content

Peste 850 de noi infectări cu COVID, în ultimele 24 de ore! Au fost raportate şi 62 de decese

În ultimele 24 de ore, pe teritoriul României au fost confirmate pozitiv la infecţia cu SARS-CoV-2, 851 de persoane.

Din cele 1.800.306 de persoane care s-au infectat de-a lungul timpului, 1.728.635 au trecut cu bine prin boală şi au fost externate din spitale.

Astfel, în aceste momente, în unităţile de profil mai sunt 2.830 de pacienţi, dintr care 491 sunt la ATI.

Printre bolnavii internaţi sunt şi 62 de copii, iar 3 dintre ei sunt în stare gravă, la terapie intensivă.

În ultimele 24 de ore, 44 de pacienţi COVID au murit pe fondul complicaţiilor provocate de coronavirus. Au fost raportate alte 18 de decese, anterioare intervalului de referinţă.

Astfel, bilanţul deceselor a ajuns la 58.382 de persoane.

În Timiş au fost raportate 45 de cazuri noi de COVID, iar rata de infectare a scăzut la 0,89.

 

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Topolovăţu Mare

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Topolovăţu Mare.

Nicolae Robu va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării (P)

Nicolae Robu, candidatul Alianței PSD-PNL pentru Primăria Timișoara, va transforma Timișoara în cel mai mare centru economic din vestul țării. Robu vrea să readucă orașul la statutul de altădată și va susține dezvoltarea afacerilor pe plan local.

Au fost finalizate serviciile de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2”, UAT Peciu Nou

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară Deşeuri Timiş anunţă finalizarea serviciilor de proiectare pentru proiectul „Înființarea unor centre de colectare cu aport voluntar în județul Timiș – Lot 2” – cod C3I1A0122000518, UAT Peciu Nou.

Preambul pentru viitorul Consiliu Local: PSDPNL s-a aliat cu AUR și Șoșoacă împotriva lui Dominic Fritz în Biroul Electoral (P)

După ce Biroul Electoral de Circumscripție Timișoara a decis că Nicolae Robu a încălcat legea prin lipirea de afișe peste cele ale contracandidaților și a dispus înlăturarea lor, reprezentanții PSDPNL au contestat hotărârea la Biroul Electoral de Circumscripţie Județeană Timiş.

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.