Skip to main content

Eşti creativ, energic şi gândeşti pozitiv? FABER te vrea în echipă!

Centrul cultural FABER caută persoane inspirate care să poată transforma ideile în proiecte tangibile și relevante pentru comunitățile locale și regionale.

“Căutăm o persoană energică și pozitivă care să dezvolte conceptul CREATIVA de la nivelul de “idee faină” la un program relevant regional. Postul se pliază în principal pe rolul de Director de Creație, însă este posibil să avem nevoie și de un Manager de Program, care va lucra împreună cu Directorul”, transmit cei de la Faber.

CITEŞTE ŞI: Stadiul lucrărilor la Turnul de Apă din Iosefin! Obiectivul va fi un adevărat reper cultural al oraşului

CREATIVA este un program gândit să crească capacitatea locală a industriilor creative.

O abordare complexă care va identifica, crește și lansa procese și concepte noi, CREATIVA va avea în centru atât profile de creativi la început de drum cât și creativi experimentați.

Programul cuprinde trei componente fundamentale:

1.    CREATIVA.community – orientată către maparea și dezvoltarea comunității de creativi;

2.    CREATIVA.factory – un program continuu de workshop-uri, training-uri, conferințe și module pe termen lung pentru creșterea valorii redate de industriile creative;

3.    CREATIVA.festival – un eveniment amplu de importanță euro-regională, care va sărbători creativitatea și va încuraja colaborarea și producția culturală de calitate.

Festivalul se va desfășura sub valorile New European Bauhaus: #beautiful, #sustainable, #together.

Așadar, rolul directorului CREATIVA se va axa pe zonele de curatoriere (în care va compune pentru festivalul CREATIVA o agendă de subiecte relevante și va atrage producători de conținut creativ distinctiv), de management de program (în care va schița și executa planul de afaceri CREATIVA) și management de echipă.

Candidatul ideal trebuie să fie fluent în limba engleză, să aibă un portofoliu de proiecte de succes cu comunitatea culturală și artistică, să aibă o experiență vizibilă în procese de colaborare și co-design comunitar, experiență în formarea și coordonarea unei echipe, în dezvoltarea de rețele și audiențe relevante.

CITEŞTE ŞI: Programul de lucru RETIM în județul Timiș pentru perioada Sărbătorilor de Iarnă

Mai multe detalii despre cerințele rolului, responsabilități, beneficii și viziunea CREATIVA, găsiţi pe site-ul oficial faber.ro.

Aplicaţiile şi CV-urile se pot depune până la data de 17 ianuarie 2022, pe adresa de email contact@faber.ro.

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

La invitația Camerei de Comerț Româno-Germană (AHK), președintele CCIA Timiș, Florica Chiriță, a participat la Sărbătoarea Verii  2024, unul dintre cele mai așteptate evenimente organizate de AHK România.
O delegație de oameni de afaceri din Japonia și reprezentanți români ai unor firme japoneze de renume au avut o întâlnire la CCIA Timiș, parte a vizitei oficiale a delegației nipone la Timișoara.
Într-un eveniment de succes, mai mulți antreprenori din vestul țării au fost invitați să se prezinte alături de copiii lor în cadrul workshop-ului cu tema Transferul de leadership între generații și nu numai.