Skip to main content

Pe aici nu se trece! Un bulevard din Timişoara se închide pentru trei zile

Anunţ important pentru şoferii din Timişoara, care au parte de restricţii, începând chiar din această după-amiază, pe o arteră importantă de circulaţie.

CITEŞTE ŞI: Încă 12 paturi de ATI, pentru bolnavii de coronavirus din Timişoara! Câte locuri sunt în total?

Este vorba despre Bulevardul Liviu Rebreanu, care va fi închis de astăzi, de la ora 17:00, până vinery, 20 noiembrie, ora 8:00.

În acest interval, traficul rutier este interzis, pe tronsonul cuprins între strada Oglinzilor şi Bulevardul Liviu Rebreanu.

Reprezentanţii Primăriei au luat această decizie, pe fondul lucrărilor care se fac în zonă.

Este vorba despre completarea stratului de asfalt existent şi aşternerea stratului 2 de asfalt.

CITEŞTE ŞI: Două noi focare de coronavirus au apărut în Timiș, iar unul a fost închis! În momentul de față sunt active 27

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

La invitația Camerei de Comerț Româno-Germană (AHK), președintele CCIA Timiș, Florica Chiriță, a participat la Sărbătoarea Verii  2024, unul dintre cele mai așteptate evenimente organizate de AHK România.
O delegație de oameni de afaceri din Japonia și reprezentanți români ai unor firme japoneze de renume au avut o întâlnire la CCIA Timiș, parte a vizitei oficiale a delegației nipone la Timișoara.
Într-un eveniment de succes, mai mulți antreprenori din vestul țării au fost invitați să se prezinte alături de copiii lor în cadrul workshop-ului cu tema Transferul de leadership între generații și nu numai.