Skip to main content

Parcă a intrat în pământ! Un bărbat de 66 de ani a plecat din spitalul în care era internat și nimeni nu mai poate da de el! Poliția a început o anchetă

Polițiștii sunt în alertă, după ce un bărbat de 66 de ani a dispărut fără urmă.

Bărbatul în vârstă de 66 de ani este din orașul Simeria și era internat în spitalul de recuperare din Geoagiu Băi, județul Hunedoara.

Ieri dimineață, în jurul orei 10.00, bărbatul a părăsit spitalul și nu s-a mai întors. Angajații unității medicale au alertat seara trecută Poliția, iar oamenii legii au început căutările. Totodată, bărbatul, pe numele său Viorel Panfil Savu, a fost dat în urmărire națională.

La data de 18 iunie 2024, ora 23:15, Poliția Stațiunii Geoagiu a fost sesizată, cu privire la faptul că, SAVU VIOREL-PANFIL în vârstă de 66 ani, din orașul Simeria, în calitate de pacient internat la o unitate spitalicească, în data de 18 iunie 2024, în jurul orei 10:00, a părăsit incinta spitalului și nu s-a mai întors. Din momentul primirii sesizării, polițiștii au desfășurat mai multe activități investigative și de căutare, în vederea depistării persoanei care a fost dată în urmărire națională„, transmite IPJ Hunedoara.

Polițiștii continuă activitățile specifice și le solicită celor care dețin informații utile găsirii persoanei să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.