Skip to main content

Oportunități de angajare pentru studenți în cadrul „Career Days UVT 2024”, eveniment organizat la Universitatea de Vest din Timișoara

Universitatea de Vest din Timișoara le propune studenților un eveniment dens de networking, în care vor avea oportunitatea întâlnirii cu reprezentanții marilor companii din economia regiunii de vest.

În cadrul „Career Days UVT 2024”, care se va desfășura în zilele de 6 și 7 martie, în spațiile centrale din sediul principal de pe bulevardul Vasile Pârvan nr. 4, studenții vor interacționa cu reprezentanții acestor companii angajatoare, alegându-și cele mai potrivite opțiuni dintre oportunitățile de carieră oferite.

Comunitatea Universității de Vest din Timișoara pregătește ediția 2024 a evenimentului de networking „Career Days UVT”, care se va desfășura la începutul lunii martie. În cele două zile, studenții sunt așteptați să participe la întâlniri de networking pentru carieră, oferite prin oportunitățile deschise de parteneriatele pe care UVT le-a stabilit cu marile companii și instituții angajatoare din regiunea noastră. Evenimentul este dedicat viitorului tinerilor, care își vor identifica organizații, companii și joburi pe măsura așteptărilor lor profesionale”, spune rectorul UVT, Marilen Pirtea.

Evenimentul „Career Days UVT 2024” va fi organizat timp de două zile, 6 și 7 martie, în spațiile centrale din holul mare și holul principal de la etajul întâi din sediul principal UVT de pe bulevardul Vasile Pârvan nr 4.

Sunt invitate companii din diverse domenii de activitate, care oferă studenților și absolvenților UVT posibilitatea de a aplica pentru stagii de practică/internship sau oferte de locuri de muncă.

Companiile pot obține informații suplimentare privind participarea la eveniment la adresa de e-mail evenimente@e-uvt.ro.

Programul va cuprinde susținerea ofertelor de carieră avansate de companiile angajatoare și depunerea de candidaturi și CV-uri din partea studenților și absolvenților.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Politehnica Timișoara învinge campioana și intră ca lider în play-off! Banat Girls, la cea mai dură înfrângere a sezonului

Politehnica Timișoara a câștigat derby-ul din Superliga de fotbal feminin, în timp ce Banat Girls a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul Farului în ultima rundă din sezonul regular.

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]

Mobilizare pe tronsonul lipsă de autostradă cu tunelurile pentru urși! Se amenajează accesul în șantier

Pregătiri pentru demararea lucrărilor propriu-zise de amenajare a tunelurilor pentru urși de pe tronsonul lipsă al autostrăzii A1 între Margina și Holdea.