Skip to main content

Operațiune de salvare a polițiștilor de la Protecția Animalelor, după ce 14 cățeluși au fost abandonați pe un câmp, lângă Timișoara!

Polițiștii de la Protecția Animalelor au intervenit pentru salvarea a 14 cățeluși abandonați pe un câmp.

Salvatorii au fost alertați cu privire la faptul că mai mulți cățeluși au fost aruncați, pe un câmp, din apropierea localității Săcălaz.

Un echipaj de polițiști de la Biroul pentru Protecția Animalelor a ajuns la fața locului, unde au fost găsiți toți cățelușii, care păreau a fi într-o stare bună.

„Datorită eforturilor și implicării polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș – Biroul pentru Protecția Animalelor, în colaborare cu cetățenii iubitori de animale, au fost salvați 14 cățeluși abandonați în câmp în zona limitrofă a localității Săcălaz”, transmite IPJ Timiș.

Ulterior, cățelușii au fost predați unei asociații de protecție a animalelor, pentru a fi îngrijiți cum se cuvine, urmând ca micuților să li se găsească un cămin iubitor pentru fiecare.

Totodată, polițiștii trag un semnal de alarmă și spun că încălcarea legii privind protecția animalelor, “abandonarea și/sau alungarea unui animal a cărui existență depinde de îngrijirea omului” este o contravenție și se sancționează cu amendă de la 3000 de lei la 12.000 de lei.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.
Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.