Skip to main content

ONYX, legendele Hip-Hop-ului old school american, la Zilele Studenților Timișoarei!

Legendele Hip-Hop-ului old school american, vin la Zilele Studenților Timișoarei, care vor avea loc în perioada 14-16 mai.

ONYX este un grup american de Hip-Hop hardcore din Queens, New York City, format în 1988.

În 1993, Onyx și-au lansat albumul de debut, intitulat Bacdafucup. Albumul s-a dovedit a fi de succes, primind o certificare de platină din partea RIAA (Recording Industry Association of America) și a ajuns pe locul 10 în Billboard 200, cel mai înalt debut al grupului la acel moment. În 1998, albumul a fost selectat ca unul dintre cele mai bune 100 de albume, conform The Source.

Trei dintre melodiile albumului au ajuns în topurile Billboard; „Throw Ya Gunz”, „Slam” și „Shiftee”. Single-ul lor, „Slam”, a fost difuzat pe MTV și BET, ceea ce a făcut ca piesa să ajungă pe locul 4 în Billboard Hot 100. „Slam” a fost certificată cu platină, de către RIAA, pe 10 august 1993.

Trupa ONYX reprezintă o bucată de istorie a culturii Hip-Hop globale și va fi prezentă pe scena Zilelor Studenților Timișoarei, pe 16 mai, în Complexul Studențesc Timișoara.

Accesul este gratuit!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Robu: „Vom revitaliza Centrul Istoric” (P)

Nicolae Robu, candidatul la Primăria Timișoara din partea Alianței PSD-PNL, își propune revitalizarea centrului istoric al orașului, pentru valorificarea mai bună a transformării la care el a fost supus de Administrația Robu în anii 2013-2015.

Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo (P)

Ne-am adunat aici ca susținători ai valorilor de dreapta și ca oameni care conștientizează amenințarea pe care o avem în față, aceea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real.

Primăria Timişoara a transformat Bulevardul Cetăţii, în loc de întâlnire pentru întreaga comunitate

Bulevardul Cetății, devenit, prin investiția derulată de municipalitate, o arteră etalon a mobilității urbane moderne și sustenabile, a fost astăzi gazda evenimentului „Străzi pentru comunitate”.

Destinație de vis, la două ore distanță de Timișoara! Când încep zborurile charter către Mallorca?

Nu ți-ai stabilit concediul încă? Nicio problemă! Palma de Mallorca te așteaptă, iar începând din iunie încep zborurile charter pentru această destinație.