Skip to main content

Om încarcerat, după un accident cumplit! Se dă o luptă contracronometru pentru salvarea lui UPDATE Medicii au declarat decesul

Un accident rutier grav s-a petrecut în urmă cu puțin timp, pe o șosea din vestul țării.

S-a întâmplat între localitățile Arad și Horia, iar impactul a fost atât de puternic încât o persoană a rămas blocată în mașină.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție, pompieri și medici, care au constatat că victima este în stare de inconștiență.

Chiar în aceste momente, echipajul de descarcerare încearcă scoaterea ei din maşină, după care va fi transportată la spital, pentru îngrijiri medicale.

UPDATE

Este vorba despre un tânăr de aproximativ 20 de ani.

Acesta a fost extras din autoturism, însă, în ciuda eforturilor medicilor de a-l readuce la viață, rănile lui erau mult prea grave, fiind declarat decedat.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Viitorii studenți ai Universității de Vest din Timișoara au început deja procesul de admitere, prin intermediul platformei online special creată pentru a face înscrierea cât mai facilă, admitereonline.uvt.ro, unde peste o mie de candidați și-au creat deja cont.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș face cunoscută firmelor timișene oportunitatea de a lua parte la o misiune economică la Montréalși New York, care va avea loc în perioada 04 – 15 noiembrie, anul acesta.
Este anchetă de amploare, la această oră, după ce un bărbat a sunat la 112 şi a anunţat că dinspre remorca unei maşini parcate în apropierea locuinţei lui vine un miros ciudat.