Ofertă de nerefuzat de la Starbucks! Ce trebuie să faci ca să nu plătești consumația?

Ofertă greu de refuzat în luna iubirii, la Starbucks! 

Teatrul Național Timișoara anunță începutul unei frumoase ”povești de dragoste” cu Starbucks Timișoara Piața Victoriei. Cum orice Romeo are Julieta lui, orice spectacol de teatru trebuie să se încheie cu o prăjitură și o cafea perfectă pregătită de barista, mai ales când teatrul și cafeneaua sunt pe aceeași stradă. 

Când ieși de la teatru, faci câțiva pași și ai șansa să descoperi un alt spectacol, de data asta gustativ, îmbinarea dintre dulce prețios de ciocolată belgiană caldă, în valuri intense, și cafea cu spumă de lapte cu gust de cremă de zahăr ars. 

Înainte de Valentine`S Day și până după Dragobete, orice spectator al Teatrului Național care vine la cafeneaua Starbucks Timișoara Piața Victoriei, arată biletul sau invitația la spectacol și comandă Butterscotch Brûlée Latte și o prăjitură Lava Cake, va primi, gratuit, încă o băutură la alegere pentru cel drag, de aceași mărime ca și cea comandată. 

Campania se desfășoară în perioada 13 – 25 februarie și e doar începutul poveștii de dragoste dintre cafeneaua Starbucks Timișoara Piața Victoriei și Teatrul Național. 

hamlet

Povestea de dragoste începe cu Hamlet, un spectacol după William Shakespeare, în traducerea remix a lui Peca Ștefan și regia Adei Lupu Hausvater, și va urma.

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Gestul care l-a făcut pe un șofer turc să aprecieze și mai mult România! Și-a recuperat borseta în care avea acte și 2.000 de euro, după ce a uitat-o într-o benzinărie!

Un cetățean turc și-a pierdut borseta în care avea actele dar și suma de 2.000 de euro, în timpul unei staționări într-o benzinărie din Lugoj!

Video: Imagini cumplite de la o şcoală din Afganistan, unde a avut loc un adevărat masacru

Cel puțin 15 persoane au fost ucise, iar 20 sunt grav rănite, după un atac cu bombă la o școală din regiunea Samangan, din nordul Afganistanului.

700 de steaguri noi arborate pe stâlpi și pe catarge, la Timișoara, înainte de 1 Decembrie!

Primăria Timișoara a cumpărat peste 700 de noi drapele noi care au fost deja montate pe stâlpi și pe catarge.

Galerie foto: Spectacol de excepţie, de 1 Decembrie! TNT pune în scenă una dintre cele mai îndrăgite opere ale lui Caragiale

De Ziua Națională a României, de la ora 19:00, Sala Mare a Teatrului Național va găzdui premiera spectacolului Conul Leonida faţă cu reacţiunea, de I. L. Caragiale.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.