Skip to main content

Oamenii lui Fritz fac chef cu prietenii, din bani publici! Reacţia consilierului local Roxana Iliescu: Este o mizerie!

Programul Timişoara Capitală Europeană a Culturii, pentru care Centrul de Proiecte a primit pe mână zeci de milioane de euro se apropie de final.

În acest weekend, vor avea loc ultimele concerte, urmate un after party pe data de 8 decembrie şi altul, pe 9 decembrie.

Ambele petreceri vor avea loc în Club D’arc, unde au acces doar cei care sunt în graţiile administraţiei Fritz, la fel cum s-a întâmplat şi la Ceremonia de Gală a Deschiderii TM2023.

CITEŞTE ŞI: Rolul cheie al monitorizării prenatale! Cum Influenţează sănătatea mamei și a copilului?

Atunci, consilieri locali din opoziţie, fostul primar, Nicoale Robu, sau fostul preşedinte al Asociaţiei TM2023, Simona Neumann, au fost excluşi de pe lista cu invitaţi.

Acum, de pe listă au fost tăiaţi toţi jurnaliştii care au îndrăznit să devoaleze matrapazlâcurile plătite scump din buzunarele contribuabililor.

“Nu ştiu pe ce criterii s-au făcut invitaţiile, dar mi se pare o foarte mare mizerie, pentru că, până la urmă vorbim despre bani publici, zeci de milioane de euro, şi mi se pare onest, firesc, să fie invitaţi toţi jurnaliştii din Timişoara”, a spus aseară, consilierul local Roxana Iliescu, la o emisiune de la Tele 9 TV.

E un fel de lume aleasă, pe inginerie inversă. O selectăm înainte… nu pupă oricine. Nu că ne-ar trebui (invitaţii la after party – n.a), dar aşa ar trebui să se facă, să fie invitaţi toţi ziariştii”, a comentat jurnalistul Cosmin Ţîntă.

Jurnaliştii de la Sursa de Vest au cerut detalii privind bugetul alocat pentru aceste petreceri, dar şi criteriile în baza cărora au fost aleşi participanţii, însă până la ora redactării acestui articol, conducerea Centrului de Proiecte nu a oferit un răspuns.

Precizăm că jurnaliştii Sursa de Vest nu au fost şi nici nu sunt interesaţi să participe la vreo petrecere organizată de Centrul de Proiecte.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Politehnica Timișoara învinge campioana și intră ca lider în play-off! Banat Girls, la cea mai dură înfrângere a sezonului

Politehnica Timișoara a câștigat derby-ul din Superliga de fotbal feminin, în timp ce Banat Girls a suferit o înfrângere usturătoare pe terenul Farului în ultima rundă din sezonul regular.

Șase jucători de la SCM Timișoara, inclusiv căpitanul, în primul XV cu Georgia!

Trei înaintași ai Timișoarei și trei jucători de pe treisferturi se vor afla pe teren mâine, împotriva Georgiei. 

Românii, tot mai dornici să viziteze locuri exotice! Jamaica, în topul listei cu cele mai căutate destinații în 2024

Aflați la București, pentru a participa la cea de-a doua ediție a evenimentului Eturia Partners Event, reprezentanții unor importante lanțuri hoteliere din destinații exotice, autorități de turism  internaționale și peste 80 de agenții de turism din România au ajuns la concluzia că piata de turism autohtonă are din ce în ce mai mult potențial în […]

Mobilizare pe tronsonul lipsă de autostradă cu tunelurile pentru urși! Se amenajează accesul în șantier

Pregătiri pentru demararea lucrărilor propriu-zise de amenajare a tunelurilor pentru urși de pe tronsonul lipsă al autostrăzii A1 între Margina și Holdea.