Skip to main content

Oamenii lui Fritz fac chef cu prietenii, din bani publici! Reacţia consilierului local Roxana Iliescu: Este o mizerie!

Programul Timişoara Capitală Europeană a Culturii, pentru care Centrul de Proiecte a primit pe mână zeci de milioane de euro se apropie de final.

În acest weekend, vor avea loc ultimele concerte, urmate un after party pe data de 8 decembrie şi altul, pe 9 decembrie.

Ambele petreceri vor avea loc în Club D’arc, unde au acces doar cei care sunt în graţiile administraţiei Fritz, la fel cum s-a întâmplat şi la Ceremonia de Gală a Deschiderii TM2023.

CITEŞTE ŞI: Rolul cheie al monitorizării prenatale! Cum Influenţează sănătatea mamei și a copilului?

Atunci, consilieri locali din opoziţie, fostul primar, Nicoale Robu, sau fostul preşedinte al Asociaţiei TM2023, Simona Neumann, au fost excluşi de pe lista cu invitaţi.

Acum, de pe listă au fost tăiaţi toţi jurnaliştii care au îndrăznit să devoaleze matrapazlâcurile plătite scump din buzunarele contribuabililor.

“Nu ştiu pe ce criterii s-au făcut invitaţiile, dar mi se pare o foarte mare mizerie, pentru că, până la urmă vorbim despre bani publici, zeci de milioane de euro, şi mi se pare onest, firesc, să fie invitaţi toţi jurnaliştii din Timişoara”, a spus aseară, consilierul local Roxana Iliescu, la o emisiune de la Tele 9 TV.

E un fel de lume aleasă, pe inginerie inversă. O selectăm înainte… nu pupă oricine. Nu că ne-ar trebui (invitaţii la after party – n.a), dar aşa ar trebui să se facă, să fie invitaţi toţi ziariştii”, a comentat jurnalistul Cosmin Ţîntă.

Jurnaliştii de la Sursa de Vest au cerut detalii privind bugetul alocat pentru aceste petreceri, dar şi criteriile în baza cărora au fost aleşi participanţii, însă până la ora redactării acestui articol, conducerea Centrului de Proiecte nu a oferit un răspuns.

Precizăm că jurnaliştii Sursa de Vest nu au fost şi nici nu sunt interesaţi să participe la vreo petrecere organizată de Centrul de Proiecte.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.
Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.