Skip to main content

Ultimele curse cu vaporașele pe Bega! Ambarcațiunile vor fi scose de pe traseu până la primăvară

Începând de sâmbătă, 9 decembrie, cele 7 nave de pasageri ce navighează pe Canalul Bega, vor andoca pe platforma special amenajată în Depoul Dâmbovița.

Acestea vor fi supuse unor lucrări de mentenanță și vor reveni pe apă în primăvara anului viitor, cel mai probabil în luna martie.

Ultima zi de operare a vaporașelor înainte de suspendarea sezonieră va fi vineri, 8 decembrie.

Le mulțumim celor peste 200.000 de timișoreni și turiști care au folosit vaporașele STPT drept transport public sau pentru plimbări de agrement în sezonul 2023”, transmit reprezentanții STPT.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Compania Retim, liderul în gestionarea deșeurilor din județul Timiș, aduce la cunoștința clienților și colaboratorilor săi informații referitoare la programul de lucru pentru data de 24 iunie – Sărbătoare legală „Rusalii”.
Primăria Timișoara anunță închiderea traficului rutier, în mai multe zone ale orașului, pentru continuarea lucrărilor de întreținere și reparare a  drumurilor, precum și a rețelelor de apă și canalizare.
Din dorința de a-i familiariza pe liceeni cu viața de student, de a-i ajuta pentru o mai bună orientare în carieră, de a reduce rata abandonului universitar, ligile studențești din Universitatea Politehnica Timișoara îi provoacă pe elevi să participe la două tabere de vară organizate în cadrul UPT, unde vor avea ocazia de a avea […]