Skip to main content

FOTO Pompierii au fost azi, ajutoarele lui Moș Nicolae! Le-au adus cadouri copiilor mai puțin norocoși

Pentru ca Moș Nicolae este bătrân și nu poate să ajungă la toți copiii, astăzi, pompierii l-au ajutat pe Moș să împartă o parte din cadouri copiilor cuminți.

Mai exact, pompierii de la Inspecția de Prevenire din cadrul ISU Hunedoara, au ajuns la Casa de tip familial pentru copii de la Săulești.

Copiii au fost extrem de încântați în momentul în care o autospecială de stingere a incendiilor a ajuns în curtea lor, iar pompierii care anul acesta i-au dat o mână de ajutor lui Moș Nicolae, le-au împărțit cadouri.

Deși vremea a fost rece, momentele petrecute împreună cu copiii au încălzit repede atmosfera.

Pe lângă cadourile de la Moș Nicolae, copiii au învățat si reguli de prevenire specifice sezonului rece, dar si ce înseamnă sa fii pompier.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Semnal de alarmă tras de medicii infecţionişti! Cum combatem virusul care ne atacă pe 95% dintre noi?

Boala sărutului sau mononucleoza infecțioasă este afecțiunea contagioasă  de care suferă un număr foarte mare de persoane, de multe ori, fără să știe.

Este oficial! PNL şi PSD au decis comasarea alegerilor locale cu cele pentru Parlamentul European

După săptămâni bune în care au purtat negocieri privind maniera în care se vor desfăşura alegerile din acest an, liderii celor două partide din coaliţia de guvernare, au ajuns la un numitor comun.

Finanțare de peste 6,1 milioane lei, alocată de CJ Timiș pentru proiecte culturale din județ!

Consiliului Județean Timiș alocă un bugetul de 6.150.000 lei pentru finanțarea nerambursabilă a proiectelor cultural-artistice și de tineret „Tim Cultura 2024”.