Skip to main content

O nouă victimă, scoasă din apele Mureșului, în urma tragediei de duminică! Este vorba despre cel de-al doilea bărbat dispărut! Căutările continuă pentru găsirea celor doi copii

A fost găsit trupul neînsuflețit al celui de-al doilea bărbat, dispărut duminică seara în apele Mureșului, după ce barca în care era alături de mai multe persoane, s-a răsturnat.

Victima a fost găsită în astăzi, la o săptămână de la tragedie, în dreptul localității Igriș, și urmează să fie extrasă din apă.

Pe râul Mureș, în zona Vadul Vacii, în dreptul localității Igriș, a fost identificat trupul unei persoane adulte, de sex masculin. Aceasta urmează a fi extrasă și identificată. Misiunea este în dinamică”, transmite ISU Timiș.

Se pare că este vorba despre al doilea bărbat dat dispărut., Andraș Bilibok, de 32 de ani.

În ziua de 7 mai a.c., în jurul orei 11:00, polițiștii arădeni au fost sesizați despre un cadavru, identificat de pompierii arădeni și timișeni, în râul Mureș, în dreptul localității Igriș. În urma cercetării la fața locului, cadavrul a fost identificat în persoana unui bărbat de 32 de ani, din Nădlac, una dintre persoanele căutate din data de 30 aprilie a.c. Cadavrul a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală, pentru efectuarea autopsiei”, transmite IPJ Arad.

Vineri a fost găsit și trupul neînsuflețit al celuilalt bărbat înghițit de apele Mureșului după ce barca s-a răstrunat. Este vorba despre Eduard Iulian Buzura, în vârstă de 29 de ani.

Acum pompierii mai caută o fetiţă de 7 ani şi un băiat de 11 ani.

Vă reamintim că duminica trecută, o barcă în care se aflau 12 persoane s-a răsturnat, în zona Periam-Port. Opt persoane au fost scoase atunci din apă, însă din păcate un copil de trei ani a fost declarat decedat. Celelalte patru persoane, doi adulți și doi copii, au fost date dispărute, iar de atunci zilnic, pompieri și scafandri din cadrul ISU Timiș și Arad, au căutat trupurile victimelor. Pompierii timișeni au apelat și la colegii lor din Ungaria, pentru a ajuta la căutări.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.