Skip to main content

Atenție, timișoreni! Delgaz Grid oprește, timp de două zile, furnizarea de gaze naturale! Vezi aici zonele afectate

Compania Delgaz Grid anunță că va sista alimentarea cu gaze naturale în orașul Timișoara, mâine și poimâne.

Luni, 8 mai, vor rămâne făr gaz, în intervalul 9:00-16:00, locuitorii de pe străzile: Ana Ipătescu, Lacului, Filateliei, Fructelor, Fraternității, Grădinii, Calea Șagului, Cutezătorilor și Pavel Jumanca.

CITEȘTE ȘI: Atenție, timișoreni! Delgaz Grid oprește, timp de două zile, furnizarea de gaze naturale! Vezi aici zonele afectate

Întreruperea este cauzată de anumite lucrări la sistemul de distribuție a gazelor naturale de pe str. Cutezătorilor.

Marți, va fi sistată alimentarea cu gaze naturale pe nouă străzi din Timișoara, echipele Delgaz Grid vor lucra la cuplarea unor conducte noi la sistemul de distribuție.

Astfel, între orele 9:00 – 20:00, va fi oprită furnizarea gazului pe 15 străzi din Timișoara: Vasile Lupu, Gheorghe Șincai, Căpitan Damșescu, Posada, Vulturilor, Ion Barac, bd. Dâmbovița, Splaiul Tudor Vladimirescu, Rahovei, Gabriel Joseph, Ardealului, Baba Novac, Răchitei, Crizantemelor și Johann N. Preyer.

Compania solicită abonaților să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.

Capelele din Cimitirul Calea Șagului, redeschise după ce au fost modernizate!

Cele două capele din Cimitirul Calea Șagului se redeschid, în urma investițiilor care s-au făcut aici în ultima perioadă.

STPT caută şoferi de autobuz, în Oltenia! Caravana angajărilor este, în aceste zile, în sudul ţării

Pentru a acoperi deficitul de personal cu care Societatea de Transport Public se confuntă de ani de zile, o caravan[ a pornit prin ţară să caute viitori angajaţi.

CD Loga, campioană la volei pe nisip! Echipa “Etiqette” a obținut aurul!

Timișoara a fost la sfârșitul săptămânii trecute gazda celei de-a treia ediții a MONS Beach Volley Festival, un eveniment unic care a adus atmosfera vibrantă a plajei chiar în inima orașului.

Antrenorul Pero Milosevic va rămâne la cârma echipei timișorene de handbal!

Clubul timișorean de handbal și antrenorul Pero Milosevic au căzut de acord pentru continuarea contractului, care urma să expire la finalul acestui sezon.