Skip to main content

O mașină de pompieri va fi în permanență în curtea Spitalului Victor Babeș din Timișoara! Managerul unității a făcut solicitarea de teama unui incendiu

Managerul de la Victor Babeș din Timișoara se teme de incendiu şi a cerut să fie o mașină de pompieri, în permanență, la spital!

Cristian Oancea a făcut o solicitare către Prefectură și Inspectoratul pentru Situații de Urgență Timiș prin care cere ca o autospecială a pompierilor să fie prezentă în permanență în curtea instituției.

CITEȘTE ȘI: Masca de protecție redevine obligatorie în Timișoara și în localitățile cu rată de infectare mai mare de 6 la mie!

Managerul spune că unitatea medicală are autorizație pe sistemul de incendiu, dar nu și pe clădire, aceasta fiind foarte veche, iar presiunea pe sistemul electric este la cote înalte, în condițiile în care, spre exemplu, capacitatea secției ATI a fost crescută de la 13 la 34 de paturi, astfel că sunt mai multe paturi cu concentratoare de oxigen.

În urma analizării cererii, autoritățile județene au dispus ca un echipaj de pompieri să fie în permanență în curtea spitalului.

În urma solicitării primite din partea Spitalului “Victor Babeș” din Timișoara, ISU Timiș a dispus dislocarea temporară a unei autospeciale de stingere cu echipajul aferent care va asigura intervențiile din curtea spitalului. Autospeciala a fost dislocată astăzi, începând cu ora 16”, transmit reprezentanții ISU Banat.

pompieri

CITEȘTE ȘI: Aproape 15.000 de cazuri de COVID şi 331 de decese, raportate azi de autorităţi! La ATI sunt peste 1.500 de pacienţi

Cel mai recent incendiu a avut loc la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța în urma căruia au murit 10 persoane: 7 în ziua tragediei și 3 ulterior.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.

Capelele din Cimitirul Calea Șagului, redeschise după ce au fost modernizate!

Cele două capele din Cimitirul Calea Șagului se redeschid, în urma investițiilor care s-au făcut aici în ultima perioadă.

STPT caută şoferi de autobuz, în Oltenia! Caravana angajărilor este, în aceste zile, în sudul ţării

Pentru a acoperi deficitul de personal cu care Societatea de Transport Public se confuntă de ani de zile, o caravan[ a pornit prin ţară să caute viitori angajaţi.

CD Loga, campioană la volei pe nisip! Echipa “Etiqette” a obținut aurul!

Timișoara a fost la sfârșitul săptămânii trecute gazda celei de-a treia ediții a MONS Beach Volley Festival, un eveniment unic care a adus atmosfera vibrantă a plajei chiar în inima orașului.

Antrenorul Pero Milosevic va rămâne la cârma echipei timișorene de handbal!

Clubul timișorean de handbal și antrenorul Pero Milosevic au căzut de acord pentru continuarea contractului, care urma să expire la finalul acestui sezon.