Skip to main content

Cel mai îndrăgit concept de cafenele din Timișoara deschide un al 4-lea coffee shop în Shopping City, sub denumirea de Tucano Coffee Honduras

Sloganul Love.Peace.Coffee al lanțului internațional Tucano Coffee ia amploare în Timișoara, cu intenție de activare a cel puțin cinci coffee shop-uri în orașul de pe Bega, până în 2023.

Amenajarea celei de-a patra locații a demarat deja, iar noul coffee shop îşi va deschide porțile în toamna acestui an, în cadrul complexului comercial Shopping City Timisoara.

Băuturi aromate și combinații savuroase pe bază de cafea, deserturi delicioase, dar și o atmosfera caldă și prietenoasă cu mediul, vor fi disponibile pentru toți iubitorii de gustos și frumos, îmbinat cu elegant și inedit.

Tucano Coffee este o reţea internaţională de coffee shop-uri colorate, prezente în 8 ţări.

tucano04

Primul coffee shop Tucano din lume a fost deschis în 2011, în Republica Moldova.

În 2014, a fost inaugurat ulterior la Bucureşti și primul coffee shop din România, iar în acelaşi an, unul în Emiratele Arabe Unite.

În prezent, Tucano Coffee deţine 24 de unităţi în Romania, în cele mai populare orașe ale țării și 3 coffee shop-uri inedite în Timișoara, însoțite de o mașinuță mobilă istorică Ford Transit din 1975, disponibilă pentru evenimente.

Cele trei locații active sunt Tucano Coffee Mexico, deschis în 2016, situat în inima orașului, în zona Unirii, Tucano Coffee Venezuela, deschis în incinta Iulius Town în toamna anului 2019 si Tucano Coffee Thailand, deschis oaspeților în luna mai a acestui an, în zona Complexului Studențesc.

Fiecare coffee shop este denumit și decorat într-un stil specific unei ţări producătoare de cafea, care deține şi o cultură interesantă.

Astfel, cel de-al 4-lea coffee shop va purta denumirea „Tucano Coffee Honduras”.

tucano03

Noua locație va păstra tematica ce îmbină armonios cultura asiatică cu cea a cafelei de specialitate și va veni în întâmpinarea oaspeților cu un design interior deosebit și cu o terasă exterioară modernă, dar extrem de primitoare, cu o amenajare flexibilă în funcție de sezon, pentru a creea un maxim de confort iubitorilor de cafea.

Tucano Coffee promovează cultura cafelei Specialty Arabica, de înaltă calitate, preparată de către cei mai buni barista, din boabe prăjite în fabrici proprii, pentru a-şi păstra aromele și prospeţimea.

De asemenea, brandul dezvoltă metodele alternative de preparare a cafelei.

Pe lângă aceasta, specialităţile de bază ale Tucano Coffee sunt cheesecake-urile, realizate în laboratorul propriu, din ingrediente naturale, fără conservanţi, coloranţi sau aditivi alimentari.

tucano05

În meniu se regăsesc peste 30 de reţete marcă proprie, alături de o varietate de tarte sărate, wrap-uri, bagels şi alte delicii.

Conceptul dezvoltă și prezintă deja de ceva timp și un meniu Green, pentru adepții unui stil de viață sănătos, susține permanent și acțiuni de protejate a mediului înconjurător prin utilizare de tacâmuri și ambalaje biodegradabile, prin inițierea și sponsorizarea diverselor campanii în această direcție, dar și prin diverse promoții și recompense pentru oaspeții care participă la astfel de acțiuni: discount pentru cei care vin la cafea cu bicicleta, role, trotineta, pentru cei care iși achiziționează cafeaua în căni sau termosuri personale.

Tucano Coffee are la bază filosofia „Love.Peace.Coffee”: dragoste pentru oaspeți și mediu, atmosfera vie, creativă și prietenoasă, cafea doar specialty arabica, preparată cu cele mai performante instrumente din lume (espressor La Marzocco) de către cei mai experimentați bariști, instruiți conform standardelor SCAE .

Culorile, lumina caldă, lemnul, accesoriile handmade, fotografiile cu feţe expresive de pe pereţi, cărţile – toate acestea sunt menite să inspire dragostea pentru cafea și pentru tot ce ne înconjoară și să ofere, alături de savurarea cafelei și o experiență unică.

tucano02

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

La invitația Camerei de Comerț Româno-Germană (AHK), președintele CCIA Timiș, Florica Chiriță, a participat la Sărbătoarea Verii  2024, unul dintre cele mai așteptate evenimente organizate de AHK România.
O delegație de oameni de afaceri din Japonia și reprezentanți români ai unor firme japoneze de renume au avut o întâlnire la CCIA Timiș, parte a vizitei oficiale a delegației nipone la Timișoara.
Într-un eveniment de succes, mai mulți antreprenori din vestul țării au fost invitați să se prezinte alături de copiii lor în cadrul workshop-ului cu tema Transferul de leadership între generații și nu numai.