Skip to main content

O fetiţă şi bunica ei, în mijlocul unui incendiu violent! Pompierii s-au chinuit ore în şir, să stingă flăcările!

S-a dat alarma, azi-noapte, după un apel la 112, care anunţa că o locuinţă a fost cuprinsă de flăcări.

Incendiul a izbucnit în localitatea Otomani din judeţul Bihor, unde au ajuns de urgenţă, mai multe echipaje de pompieri.

Flăcările se manifestau violent la nivelul acoperişului, al podului dar şi în două camere şi ameninţau să se extindă la întreaga locuinţă.

CITEŞTE ŞI: 30 de case, readuse la strălucirea de odinioară, de Asociaţia Acasă în Banat! Unde ajung voluntarii, de această dată?

În momentul în care casa a luat foc, în interior erau o bunică, în vârstă de 63 de ani şi nepoata acesteia, de numai 6 ani.

Cele două au reuşit să iasă la timp din vâlvătaie, după ce au sărit pe un geam.

Pompierii au reuşit să stingă flăcările în 40 de minute, după care, timp de mai bine de două ore s-au asigurat că nu există focare ascunse.

„În momentul în care proprietara a observat incendiul, arderea se manifesta și în interiorul locuinței, astfel că, atât bunica, în vârstă de 63 de ani, cât și nepoata, în vârstă de 6 ani, au fost nevoite să se autoevacueze prin fereastra încăperii în care se aflau, aflată lângă bucătăria în flăcări. Din fericire, niciuna dintre acestea nu a suferit răni.În urma producerii evenimentului, generat, cel mai probabil, de un coș de fum deteriorat, au ars acoperișul casei pe o suprafață de circa 80 de metri pătrați, podul și mobilierul din două camere”, transmite ISU Bihor.

CITEŞTE ŞI: Durere fără margini pentru femeia care a cerut ajutorul Poliţiei, pentru a da de urma tatălui său! Bărbatul a fost găsit mort

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.