Skip to main content

Durere fără margini pentru femeia care a cerut ajutorul Poliţiei, pentru a da de urma tatălui său! Bărbatul a fost găsit mort

După mai puţin de 24 de ore de la momentul în care o femeie din Orăştie a anunţat dispariţia tatălui său, aceasta a fost găsit de poliţişti.

Omul, în vârstă de 74 de ani era mort, într-o zonă greu accesibil, de pe raza omunei Ceru Băcăinți, județul Alba.

CITEŞTE ŞI: Hai să te specializezi în domenii precum accesarea de fonduri europene sau antreprenoriat! CCIAT organizează noi cursuri, în această lună

Pe corpul său nu au fost descoperite urme de violenţă, însă cauza exactă a decesului va fi stabilită în urma necropsiei.

„Cadavrul bărbatului a fost preluat de medicii legiști, în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cauzei decesului. Din primele constatări efectuate de membrii echipei care au acționat în teren nu au rezultat indicii cu privire la existența vreunei fapte penale, dar cu privire la acest aspect se vor pronunța polițiști din cadrul I.P.J. Alba, competenți teritorial”, transmite IPJ Hunedoara.

Bărbatul a fost văzut, ultima dată, pe 30 octombrie, când a plecat de la domiciliul său din Orăştie, judeţul Hunedoara.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Documentarul „Flavours of Banat and Crișana”, realizat de britanicul Charlie Ottley, proiectat la Consiliul Județean!

Timișenii sunt invitați la proiecția documentarului „Flavours of Banat and Crișana”, vizionare urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri susținută de Charlie Ottley și echipa sa.

Little Main Stage aduce magia muzicii în inimile copiilor din centrele sociale din Timișoara

Proiectul Little Main Stage, inițiat de Asociația Cultură Play, și-a propus în această perioadă să deschidă un nou orizont copiilor din centrele sociale din Timișoara și să le insufle bucuria de a cânta la un instrument, prin activități speciale.

Tratament non-invaziv, pentru durerile articulare, la Spitalul CFR Timişoara! Infiltraţiile care le oferă pacienţilor, mobilitate maximă

Infiltrațiile intraarticulare (în interiorul unei articulații) și periarticulare (în jurul unei articulații) sunt proceduri medicale prin care se introduce, cu ajutorul unei seringi, o substanță medicamentoasă, într-o zonă specifică a corpului, având ca scop ameliorarea durerii și îmbunătățirea funcției și mobilității segmentului respectiv.

Un mort și doi răniți, lângă Timișoara, după ce o mașină s-a izbit violent de un copac

Accident grav, în acestă dimineață, când un bărbat de 37 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens, după care s-a izbit violent de un copac.