Skip to main content

O femeie a sunat disperată la 112, în toiul nopții, după ce soțul a amenințat-o cu un pistol! Bărbatul a fost reținut de polițiști

Și-a amenințat soția cu pistolul, după o ceartă! Bărbatul a fost reținut de polițiști, iar pe numele său a fost deschis un dosar penal.

Totul s-a întâmplat noaptea trecută. Tânăra de 23 de ani din localitatea Pogănești, județul Hunedoara a sunt disperată la 112, puțin înainte de miezul nopții și a cerut ajutor oamenilor legii, după ce soțul a amenințat că o omoară și în plus, a scos un pistol.

Polițiștii au ajuns în scurt timp la adresa indicată de femeie și l-au găsit și pe soțul femeii, un bărbat de 27 de ani.

La data de 16 iunie 2024, ora 23:42, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Ilia au fost sesizați, prin SNUAU 112, de către o tânără de 23 de ani, din localitatea Pogănești, județul Hunedoara, cu privire la faptul că soțul ei, în vârstă de 27 ani, pe fondul unor discuții în contradictoriu, a amenințat-o că o omoară pe aceasta cu un pistol, provocându-i o stare de temere. În urma intervenției prompte și a investigațiilor efectuate de către polițiști, întrucât exista risc iminent, aceștia au emis un ordin de protecție provizoriu, față de tânăr„, transmite IPJ Hunedoara.

De asemenea, în urma verificărilor făcute, polițiștii au constatat că tânărul în cauză nu figurează ca fiind deținător legal de armă, iar pistolul folosit de către acesta se încadrează în categoria armelor neletale, supuse autorizării.

În acest caz, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de amenințare și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, iar bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva pentru luarea măsurilor legale ce se impun.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.