Skip to main content

O camionetă și o mașină s-au ciocnit violent, pe o șosea din vestul țării! Două persoane au ajuns la spital

Impact violent, între o camionetă și o mașină! Accidentul a avut loc, în urmă cu puțin timp, pe o șosea din Timiș.

Totul s-a întâmplat pe drumul dinspre Deta înspre Oravița, unde, la intersecția cu DN 59, șoferul autoutilitarei, în vârstă de 47 de ani, a intrat în plin într-un autoturism, condus de un bărbat de 48 de ani, care circula regulamentar, dinspre Moravița înspre Timișoara.

În urma impactului, șoferul mașinii și o pasageră, în vârstă de 61 de ani, au fost răniți și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.