Skip to main content

Atmosferă incendiară, la Jebel! Primul festival al tinerilor din istoria localităţii aduce o mulţime de concerte şi activităţi conexe

Comun Jebel deţine, în acest an, titlul de Sat European de Tineret, astfel că programul artistic şi cultural este unul diversificat.

Weekendul care vine se anunţă a fi unul incendiar, cu o mulţime de artişti care vor urca pe scena Casei Naţionale Efta Botoca din localitate.

Printre cei care vor oferi un spectacol pe cinste se numără: Astrid Samant, Rania Petricescu, Cristina Groza, DJ Bogdan Sound, 2 Normal și What’s Up.

Concertul este așteptat să atragă mulți iubitori de muzică din zonă și nu numai, oferindu-le ocazia de a se bucura de o experiență muzicală de neuitat.

Evenimentul are loc vineri, de la ora 20:00, iar intrarea este liberă.

Pe lângă momentele artistice, tinerii mai pot participa la un atelier color splash, pot face turul Jebelului pe biciclete, după care se pot relaxa la un picnic, pot vâna comori sau pot urmări filme sub cerul liber.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.
CODRU Festival își schimbă locul inițial proiectat, Parcul Central din Timișoara, din nou în natură. Ediția de anul acesta se va desfășura în Pădurea VERDE, fosta Grădină Zoologică a orașului.
69,2% dintre timișoreni consideră că orașul lor se îndreaptă într-o direcție bună, în timp ce 26,5% spun că direcţia este complet greşită, conform Barometrului privind calitatea vieții în Municipiul Timișoara, realizat în anul trecut, de Universitatea de Vest din Timișoara, în colaborare cu Primăria Municipiului.
Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.