Skip to main content

O adolescentă de 17 ani și un tânăr de 25 de ani, dispăruți fără urmă! Polițiștii sunt în alertă! Dacă i-ați văzut sunați la 112

Polițiștii hunedoreni fac cercetări pentru depistarea a doi tineri dispăruți. Este vorba despre o adolescentă de 17 ani și un bărbat de 25 de ani.

Lăcătuș Florina Claudia a plecat noaptea trecută de acasă, în jurul orei 3.00, din localitatea Soimuș. Mama acesteia a alertat în această dimineață poliția.

Fata are următoarele semnalmente: 1,50 m înălțime, circa 85 kg., ochi căprui, păr șaten, tuns lung, fără semne particulare.

Poliția mai anunță că nu există informații despre articolele vestimentare pe care minora le purta la momentul plecării voluntare.

Oamenii legii mai fac cercetări și într-un alt caz de dispariție, după ce în după-amiaza zilei de ieri Poliția Municipiului Orăștie a fost sesizată de un bărbat  cu privire la faptul că fratele său, Cozaac Florin Petreică, în vârstă de 25 de ani, a plecat în mod voluntar de la o stână din localitatea Ocolișu Mic și nu au revenit.

Tânărul a plecat în mod voluntar din localitatea Ocolisu Mic, ieri dimineață în jurul orei 07:00 și nu a revenit.

Cozac Florin Petrică prezintă următoarele semnalmente: ochi albaștri,  păr șaten, înălțime 1,70 m, 70 kg., iar în momentul plecării purta următoarele articole vestimentare: o bluză de culoare închisă și pantaloni de culoare gri deschis.

Din momentul primirii sesizării, polițiștii au desfășurat mai multe activități investigative și de căutare, în vederea depistării celor două persoane, care au fost date în urmărire națională.

Polițiștii continuă activitățile specifice și le solicită celor care dețin informații utile, să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic  de urgență 112.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.
CODRU Festival își schimbă locul inițial proiectat, Parcul Central din Timișoara, din nou în natură. Ediția de anul acesta se va desfășura în Pădurea VERDE, fosta Grădină Zoologică a orașului.
69,2% dintre timișoreni consideră că orașul lor se îndreaptă într-o direcție bună, în timp ce 26,5% spun că direcţia este complet greşită, conform Barometrului privind calitatea vieții în Municipiul Timișoara, realizat în anul trecut, de Universitatea de Vest din Timișoara, în colaborare cu Primăria Municipiului.
Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.