Skip to main content

Misiune dificilă a pompierilor timișoreni! S-au chinuit mai bine de trei ore pentru salvarea unei cățelușe și a puilor ei, care au căzut într-un canal

Misiune dificilă a pompierilor timișoreni pentru salvarea unei cățelușe și a puilor ei, care au căzut într-un canal de colectare.

Pompierii au fost alertați că într-un canal tehnologic de pe Calea Torontalului se află mai mulți cățeluși și mama lor și nu pot ieși.

Misiunea salvatorilor a fost una extrem de dificilă, aceștia chinuindu-se mai bine de trei ore să salveze animalele fără apărare. Au reușit într-un final să aducă la suprafață mama și trei cățeluși, alți doi nu mai erau în viață în momentul în care au fost scoși la suprafață.

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Timișoara au intervenit peste trei ore pentru salvarea unor căței dintr-un canal tehnologic. Cinci căței și mama lor se aflau într-o situație inedită, fiind la o adâncime de aproximativ 1,5 m. Pompierii au reușit salvarea a trei pui de câine, iar alți doi nu mai erau în viață. Protectivă mama lor, nu s-a lăsat ușor convinsă să fie salvată. Cu pricepere și determinare, pompierii au găsit o soluție ingenioasă și au reușit extragerea cățelușei în siguranță”, transmite ISU Timiș.

Patrupezii au fost preluați de un reprezentant al Asociației Animal Care Team.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.
Polițiștii de la Protecția Animalelor au identificat un individ fără suflet, care a aruncat mai mulți pui de pisică, de doar o zi, lângă un container de gunoi.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor Timiș au organizat astăzi seminarul de instruire privind modul de aplicare a reglementărilor legislative în vigoare privind protecția consumatorului.