Skip to main content

Panică în familia unei adolescente din vestul țării! Ar fi trebuit să se întoarcă acasă, după muncă, în schimb, a dispărut fără urmă

Polițiștii sunt în alertă, după ce o adolescentă a dispărut fără urmă.

 

Daria Miruna Maier, în vârstă de 16 ani, din municipiul Deva, ar fi trebuit să ajungă acasă, noaptea trecută, însă acest lucru nu s-a mai întâmplat.

Ea a mers la aniversarea unei colege, după terminarea programului de lucru la restaurantul la care este angajată, însă, când a vorbit ultima dată cu mama sa la telefon, la ora 23:00, aceasta i-a spus că se îndreaptă către casă.

Cum nu a mai ajuns, mama fetei, îngrijorată și temându-se de ce este mai rău, a cerut imediat ajutorul poliției.

Adolescenta are următoarele semnalmente: aproximativ 1,68 m înălțime, 55 kg.,  constituție atletică, ochi albaștri, păr blond castaniu, în nas și buză avea piercing, fără alte semne particulare.

Când a fost văzută ultima dată, Daria Miruna purta o bluză de culoare neagră și o pereche de teniși negri.

Din momentul primirii sesizării, polițiștii au depus mai multe eforturi pentru a o găsi, însă fără niciun rezultat până acum, fiind dată în urmărire națională.

Acum, oamenii legii cer ajutorul oamenilor, astfel că oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie.

UPDATE

În urma investigațiilor efectuate de polițiști, adolescenta a fost găsită, în urmă cu puțin timp, și dusă înapoi acasă. Din primele verificări, aceasta nu a fost victima niciunei infracțiuni.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.
Universitatea de Vest din Timișoara a câștigat un nou proiect de cercetare numit CIRCUZEN, în domeniul economiei circulare, în cadrul competiției RESCI-ECO lansată în acest an de Agenția Universitară a Francofoniei.
Teatrul Național din Timișoara anunță selecția spectacolului „Victimele Datoriei” de Eugène Ionesco în cadrul prestigiosului Festival Național de Teatru (FNT) 2024.
Înscrierile online la ciclul de licență pentru facultățile Universității Politehnica au început deja, iar pentru a veni în sprijinul candidaților din județele învecinate, UPT a înființat mai multe centre zonale de admitere, pe lângă cele zece centre aferente celor 10 facultăți.