Skip to main content

Noi zboruri anulate de pe Aeroportul din Timișoara, în perioada următoare, din cauza coronavirusului!

După zborurile anulate spre Italia, se iau noi măsuri de prevenire a răspândirii cu coronavirus și sunt afectate și alte curse spre alte destinații.

CITEȘTE ȘI: Coronavirusul scoate din sertare o lege din 2019! Atunci, deputatul de Timiş, Marian Cucşa a propus acordarea de zile libere pentru părinţi, când se închid şcolile

Astăzi s-a decis și suspendarea zborurilor spre Israel. Astfel, cursele spre Tel-Aviv, au fost anulate, din cauza mărusilor luate de autoritățile israeliene, din cauza coronavirusului. Cursele operate de către compania aeriană Wizz Air, vor fi suspendate în perioada cu 12-23 martie.

Spre Italia, toate zborurile operate de către compania Wizz Air, vor fi suspendate până pe 03 aprilie. Și cursele operate de către compania Ryanair spre Italia (Milano-Bergamo) vor fi suspendate, însă până în data de 8 aprilie.

Spre Frankfurt, Germania, cursele operate de către compania aeriană Lufthansa, vor fi anulate astăzi, 10 martie și mâine, 11 martie.

Referitor la frecvența zborurilor din Timișoara spre/dinspre Munchen, operate de către compania aeriană Lufthansa, va fi redusă de la 21 zboruri pe săptămână la: 14 zboruri săptămânale până la data de 14 martie, și 13 zboruri săptămânale, în perioada 15-28 martie. 

Rugăm pasagerii să țină legătura cu compania aeriană pentru mai multe informații referitoare la zborurile pentru care și-au achiziționat biletele de călătorie”, transmit reprezentanții Aeroportului Timișoara.

CITEŞTE ŞI: Prefectul de Timiș are probleme penale! DNA cere redeschiderea unui dosar în care Liliana Oneț a fost trimisă în judecată

Reprezentanții Aeroportului Internațional Timișoara au luat toate măsurile necesare prevenirii coronavirusului.

Vă reamintim că pe Aeroportul Internațional Timișoara s-au implementat o serie de măsuri de prevenire și acțiune în cazul potențialelor infecții cu noul coronavirus. De asemenea, administrația aeroportuară asigură de faptul că sunt respectate toate măsurile de siguranță ce se impun, pentru a sprijini autoritățile din domeniul sănătății, oferind condiții de control medical la intrarea în țară”, mai spun reprezentanții Aeroportului.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

La invitația Camerei de Comerț Româno-Germană (AHK), președintele CCIA Timiș, Florica Chiriță, a participat la Sărbătoarea Verii  2024, unul dintre cele mai așteptate evenimente organizate de AHK România.
O delegație de oameni de afaceri din Japonia și reprezentanți români ai unor firme japoneze de renume au avut o întâlnire la CCIA Timiș, parte a vizitei oficiale a delegației nipone la Timișoara.
Într-un eveniment de succes, mai mulți antreprenori din vestul țării au fost invitați să se prezinte alături de copiii lor în cadrul workshop-ului cu tema Transferul de leadership între generații și nu numai.