Telefon: 0731 028 626

Contact: [email protected] | Publicitate: 0731 028 626

Prefectul de Timiș are probleme penale! DNA cere redeschiderea unui dosar în care Liliana Oneț a fost trimisă în judecată

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Direcția Națională Anticorupție cere redeschiderea unui dosar în care este cercetată Liliana Oneț, prefect al județului Timiș.

Dosarul vizează un schimb de terenuri al cărui beneficiar a fost omul de afaceri Neculai Miron.

Afacerea a avut loc în 2012, când senatorul PSD Eugen Dogariu era prefect, iar Liliana Oneţ era subprefect. Atunci 1.000 de hectare de teren au ajuns în posesia afaceristului Neculai Miron. Terenul în cauză a fost transferat din judeţul Arad în judeţul Timiş, mai exact de la comuna Felnac la Giera.

Dosarul a fost deschis în 2018, însă din lipsă de probe acesta a fost închis la scurt timp. Acum însă, procurorii DNA susțin că au găsit noi probe și cer redeschiderea dosarului.

Următorul termen în acest dosar prin care procurorii solicită redeschiderea urmăririi penale va avea loc pe data de 20 martie la Secţia I Penală a Tribunalului Bucureşti.

Ultima modificare Marți, 10 Martie 2020 15:24

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.

Cele mai noi articole

  • 1
  • 2
  • 3

Fii sursa noastră!

Ai filmat un eveniment care crezi c-ar putea deveni o știre? Ai imagini spectaculoase și vrei să le vadă o țară întreagă?

Trimite-le prin formularul de contact. Dacă e chiar tare, noi îl publicam. Iar dacă e foarte tare, îl și premiem. Cel mai bun articol va fi premiat în fiecare săptamana, iar câștigătorul va fi anunțat pe www.sursadevest.ro în fiecare zi de luni.

Login