Skip to main content

Încă un suspect de coronavirus, la Timișoara! Pacientul este internat la Spitalul Militar

Un bărbat din Timișoara, care s-a întors recent în țară a ajuns la Spitalul Militar, cu simptome ale coronavirusului.

CITEȘTE ȘI: Noi zboruri anulate de pe Aeroportul din Timișoara, în perioada următoare, din cauza coronavirusului!

Bărbatul este cadru militar și a fost în Germania. Acesta s-a întors în țară și a început să se simtă rău. A ajuns la Spitalul Militar, iar medicii de aici l-au izolat, după ce au văzut ce simptome prezenta acesta. I-au fost prelevate probe, care au fost duse la Spitalul de Boli Infecțioase ”Victor Babeș”, pentru analize. Rezultatele vor fi gata abia mâine.

În data de 10.03.2020, la ora 13.30, s-a prezentat în Centrul de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Militar de Urgență ”Dr. Victor Popescu” Timișoara, un pacient de sex masculin, cu simptomatologie de infecție de căi respiratorii.  Pacientul este în vârstă de 46 ani, întors din Germania, în dimineața zilei de 10.03.2020. În urma consultului, pacientul a fost izolat, instituția noastră a informat Direcția de Sănătate Publică Timiș conform protocolului. S-a efectuat ancheta epidemiologică și s-a realizat testarea pentru gripă, test care a fost negativ. Din cadrul Direcției de Sănătate Publică s-a deplasat la Spitalul Militar Timișoara un medic pentru recoltarea de probe pe un mediu special de conservare și transport pentru virusuri în vederea testării pacientului pentru COVID-19, test realizat la ora 16:50 și transportat pentru prelucrare la Spitalul de Boli Infecțioase Dr.Victor Babeș din Timișoara”, transmit reprezentanții Spitalului Militar din Timișoara.

Pacientul rămâne în izolatorul Centrului de Primiri Urgențe al Spitalului Militar Timișoara, până la aflarea rezultatului testului COVID-19.

CITEȘTE ȘI: Coronavirusul scoate din sertare o lege din 2019! Atunci, deputatul de Timiş, Marian Cucşa a propus acordarea de zile libere pentru părinţi, când se închid şcolile

La Spitalul Victor Babeș mai sunt în lucru 27 de probe, este vorba de cele 3 persoane depistate pozitiv și care sunt încă internate aici, dar și despre alte persoane suspecte din județele Timiș, Arad și Caraș-Severin. Rezultatele analizelor vor fi gata în cursul acestei seri.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.

Capelele din Cimitirul Calea Șagului, redeschise după ce au fost modernizate!

Cele două capele din Cimitirul Calea Șagului se redeschid, în urma investițiilor care s-au făcut aici în ultima perioadă.

STPT caută şoferi de autobuz, în Oltenia! Caravana angajărilor este, în aceste zile, în sudul ţării

Pentru a acoperi deficitul de personal cu care Societatea de Transport Public se confuntă de ani de zile, o caravan[ a pornit prin ţară să caute viitori angajaţi.

CD Loga, campioană la volei pe nisip! Echipa “Etiqette” a obținut aurul!

Timișoara a fost la sfârșitul săptămânii trecute gazda celei de-a treia ediții a MONS Beach Volley Festival, un eveniment unic care a adus atmosfera vibrantă a plajei chiar în inima orașului.

Antrenorul Pero Milosevic va rămâne la cârma echipei timișorene de handbal!

Clubul timișorean de handbal și antrenorul Pero Milosevic au căzut de acord pentru continuarea contractului, care urma să expire la finalul acestui sezon.