Skip to main content

Noi restricţii, în traficul din Timişoara! Ce trebuie să ştii, dacă ai drum prin zona Piața Consiliului Europei?

Lucrările de pe arterele importante de circulaţie le dau mari bătăi de cap şoferilor din Timişoara, care pierd zeci de minute pe un drum de câteva sute de metri.

Este şi cazul şantierului din zona Piaţa Consiliul Europei, unde şantierul a dat peste cap tot traficul, iar reprezentanţii Primăriei anunţă noi restricţii.

CITEŞTE ŞI: Rupt de beat, un şofer a gonit nebuneşte pe străzi, cu poliţiştii pe urme! Ce au descoperit oamenii legii, când l-au capturat?

Astfel până mâine dimineaţă, la ora 08:00, traficul rutier va fi închis la intersecția dintre Calea Aradului și Piața Consiliul Europei, precum și inelul de ieșire de la Iulius Town pe Calea Aradului.

Închiderea circulației pe aceste tronsoane este necesară pentru așternerea stratului de uzură. Pentru derularea lucrărilor sunt necesare următoarele închideri de circulație și devieri ale traficului:

  • Circulația de la intrarea în oraș pe Calea Aradului se va face pe o singură bandă înspre Calea Alexandru Ioan Cuza și este permisă virarea la dreapta pe Calea Circumvalațiunii;
  • Ieșirea în Calea Aradului de pe Calea Circumvalațiunii va fi închisă:
  • Se va devia circulația prin Pasajul Iulius Town, cu ocolire prin sensul giratoriu de la B-dul Antenei/Calea Sever Bocu.
  • Se închide ieșirea de pe Calea Torontalului în Calea Aradului:
  • Se va devia circulația prin Pasajul Iulius Town, cu ocolire prin sensul giratoriu de la B-dul Antenei/Calea Sever Bocu.

CITEŞTE ŞI: Nevoie uriaşă de sânge, pentru salvarea bolnavilor de cancer de la Timişoara! La OncoHelp sunt transfuzaţi peste 500 litri anual

Din data de 19 august, ora 08:00 până în 20 august ora 15:00, intersecția dintre Piața Consiliul Europei, Calea Aradului și Calea Circumvalațiunii va fi închisă, iar circulația va fi deviată prin pasajul Iulius Town.

  • Legătura de la Calea Aradului la Calea Circumvalațiunii se va face pe strada Miresei, cu ieșire pe Calea Torontalului
  • Relația de pe Calea Torontalului spre Calea Aradului și Calea Alexandru Ioan Cuza se va face pe la Consiliul Europei cu ieșire la Pasajul Iulius Town.

În aceste condiții, reprezentanții STPT anunță că din data de 18 august și până în data de 20 august vor apărea modificări și la traseele mijloacelor de transport care tranzitează zona, după cum urmează:

  • linia Expres 6 va circula deviat pe traseul strada Oituz – Piaţa Mărăşti – Piaţa 700 – strada Gheorghe Lazăr – Calea Circumvalaţiunii – Calea Torontalului şi, în continuare, va urma traseul obişnuit,
  • liniile 14, M14 şi M49 vor circula dinspre strada I. I. de la Brad spre Piaţa Consiliul Europei pe traseul Calea Sever Bocu – strada Amurgului – Calea Aradului (în condiţiile în care, la intersecţia străzii Episcop Vasile Lăzărescu cu Calea Aradului, vehiculele nu vor putea vira la stânga spre Consiliul Europei) şi, în continuare, pe traseul obişnuit,
  • pe Calea Aradului se va circula pe câte o banda pe sensul de circulaţie, în funcţie de stadiul lucrărilor din zonă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Coşmarul unei copile! A fost ademenită în pădure şi violată de doi indivizi

Doi bărbaţi au fost trimişi în judecată după ce au profitat de o minoră, pe care, unul dintre ei a convins-o să îl însoţească într-o plimbare.

Fetiţă dispărută din Timişoara! Părinţii sunt disperaţi şi îţi cer ajutorul

Se fac căutări, la această oră, pentru găsirea unei copile de 12 ani, care a plecat azi-noapte de acasă şi nimeni nu ştie încotro a luat-o.

25 de ani de la înființarea SMURD Timiș! Raed Arafat, prezent la Timișoara

SMURD Timiș a împlinit astăzi 25 de ani! La aniversare a participat și secretarul de stat în MAI, Raed Arafat.

O femeie plecată la muncă în Italia, dispărută de aproape un an! Familia a cerut ajutorul Poliției

O femeie de 39 de ani, plecată la muncă în Italia, dată dispărută de familie. Fratele acesteia a alertat autoritățile, după ce nu a mai putut lua legătura cu ea.

Premierul Marcel Ciolacu: Timișoara merită să aibă un stadion pe măsura sa!

Premierul României, Marcel Ciolacu a avut astăzi, o întâlnire cu suporterii la Timișoara, unde s-a discutat pe tema stadionului.

O fată de 14 ani, dispărută fără urmă! Familia e disperată și cere ajutor tuturor

O fată de 14 ani ani a dispărut fără urmă, de seara trecută! Mama copilei a alertat autoritățile, după ce nu a mai putut lua legătura cu aceasta.

Copil de 12 ani, la spital după ce a fost lovit de o autoutilitară pe trecerea de pietoni!

Accident grav de circulație, în care a fost implicat un copil de 12 ani. Acesta a fost lovit pe trecerea de pietoni de o mașină, în timp ce încerca să treacă strada în mod regulamentar.