Skip to main content

Noi restricţii, în traficul din Timişoara! Ce trebuie să ştii, dacă ai drum prin zona Piața Consiliului Europei?

Lucrările de pe arterele importante de circulaţie le dau mari bătăi de cap şoferilor din Timişoara, care pierd zeci de minute pe un drum de câteva sute de metri.

Este şi cazul şantierului din zona Piaţa Consiliul Europei, unde şantierul a dat peste cap tot traficul, iar reprezentanţii Primăriei anunţă noi restricţii.

CITEŞTE ŞI: Rupt de beat, un şofer a gonit nebuneşte pe străzi, cu poliţiştii pe urme! Ce au descoperit oamenii legii, când l-au capturat?

Astfel până mâine dimineaţă, la ora 08:00, traficul rutier va fi închis la intersecția dintre Calea Aradului și Piața Consiliul Europei, precum și inelul de ieșire de la Iulius Town pe Calea Aradului.

Închiderea circulației pe aceste tronsoane este necesară pentru așternerea stratului de uzură. Pentru derularea lucrărilor sunt necesare următoarele închideri de circulație și devieri ale traficului:

  • Circulația de la intrarea în oraș pe Calea Aradului se va face pe o singură bandă înspre Calea Alexandru Ioan Cuza și este permisă virarea la dreapta pe Calea Circumvalațiunii;
  • Ieșirea în Calea Aradului de pe Calea Circumvalațiunii va fi închisă:
  • Se va devia circulația prin Pasajul Iulius Town, cu ocolire prin sensul giratoriu de la B-dul Antenei/Calea Sever Bocu.
  • Se închide ieșirea de pe Calea Torontalului în Calea Aradului:
  • Se va devia circulația prin Pasajul Iulius Town, cu ocolire prin sensul giratoriu de la B-dul Antenei/Calea Sever Bocu.

CITEŞTE ŞI: Nevoie uriaşă de sânge, pentru salvarea bolnavilor de cancer de la Timişoara! La OncoHelp sunt transfuzaţi peste 500 litri anual

Din data de 19 august, ora 08:00 până în 20 august ora 15:00, intersecția dintre Piața Consiliul Europei, Calea Aradului și Calea Circumvalațiunii va fi închisă, iar circulația va fi deviată prin pasajul Iulius Town.

  • Legătura de la Calea Aradului la Calea Circumvalațiunii se va face pe strada Miresei, cu ieșire pe Calea Torontalului
  • Relația de pe Calea Torontalului spre Calea Aradului și Calea Alexandru Ioan Cuza se va face pe la Consiliul Europei cu ieșire la Pasajul Iulius Town.

În aceste condiții, reprezentanții STPT anunță că din data de 18 august și până în data de 20 august vor apărea modificări și la traseele mijloacelor de transport care tranzitează zona, după cum urmează:

  • linia Expres 6 va circula deviat pe traseul strada Oituz – Piaţa Mărăşti – Piaţa 700 – strada Gheorghe Lazăr – Calea Circumvalaţiunii – Calea Torontalului şi, în continuare, va urma traseul obişnuit,
  • liniile 14, M14 şi M49 vor circula dinspre strada I. I. de la Brad spre Piaţa Consiliul Europei pe traseul Calea Sever Bocu – strada Amurgului – Calea Aradului (în condiţiile în care, la intersecţia străzii Episcop Vasile Lăzărescu cu Calea Aradului, vehiculele nu vor putea vira la stânga spre Consiliul Europei) şi, în continuare, pe traseul obişnuit,
  • pe Calea Aradului se va circula pe câte o banda pe sensul de circulaţie, în funcţie de stadiul lucrărilor din zonă.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.