Skip to main content

Rupt de beat, un şofer a gonit nebuneşte pe străzi, cu poliţiştii pe urme! Ce au descoperit oamenii legii, când l-au capturat?

În ultima vreme a devenit o modă ca şoferii certaţi cu legea să ignore semnalele poliţiştilor care încearcă să îi tragă pe dreapta, pentru controale în trafic.

Cel mai recent caz s-a petrecut în judeţul Hunedoara, unde oamenii legii au încercat să oprească un autoturism care circula prin localitatea Baia de Criş.

La vederea poliţiştilor, conducătorul auto a călcat la maximum pedala de acceleraţi şi a încercat să îşi piardă urma.

CITEŞTE ŞI: Nevoie uriaşă de sânge, pentru salvarea bolnavilor de cancer de la Timişoara! La OncoHelp sunt trasnfuzaţi peste 500 litri anual
Agenţii au pornit şi ei într-o cursă nebună, pentru a-l opri pe şofer, şi au reuşit să îl ajungă, după aproximativ doi kilometri.

Este vorba despre un b[rbat de 33 de ani care băuse înainte de a urca la volan.

În timpul verificărilor, poliţiştii au descoperit că aceast nu era singura infracţiune, pentru că bărbatul nu avea nici permis de conducere.

„Polițiștii Formațiunii Rutiere Brad au efectuat semnalele regulamentare de oprire a unui autoturism care circula pe DN 76, la km 42+100 m. Întrucât conducătorul autoturismului nu a oprit la semnalul regulamentar, polițiștii au pornit în urmărirea autoturismului, care a fost blocat (după circa 2 km.) pe DC 9B, pe raza comunei Baia de Criș. Conducătorul autoturismului, un bărbat în vârstă de 33 de ani, din comuna Baia de Criș, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,84 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Polițiștii, în urma interogării bazei de date, au stabilit că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, transmite IPJ Hunedoara.

Cumulul de infracţiuni i-a adus şoferului de ocazie, un mandat de reţinere pentru 24 de ore, fiind acuzat de conducere fără permis şi în stare de ebrietate.

CITEŞTE ŞI: Filarmonica Banatul aduce muzica clasică mai aproape de copiii din spitale, persoanele aflate în centrele pentru vârstnici și chiar de cele private de libertate!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.
CODRU Festival își schimbă locul inițial proiectat, Parcul Central din Timișoara, din nou în natură. Ediția de anul acesta se va desfășura în Pădurea VERDE, fosta Grădină Zoologică a orașului.
69,2% dintre timișoreni consideră că orașul lor se îndreaptă într-o direcție bună, în timp ce 26,5% spun că direcţia este complet greşită, conform Barometrului privind calitatea vieții în Municipiul Timișoara, realizat în anul trecut, de Universitatea de Vest din Timișoara, în colaborare cu Primăria Municipiului.
Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.