Skip to main content

SCM Timișoara joacă sâmbătă împotriva celor de la Dinamo, în runda secundă din faza a doua a Ligii Naționale de Rugby!

SCM USV Timișoara înfruntă Dinamo București, în runda secundă din faza a doua a Ligii Naționale de Rugby.

Alb-violeții au stat în prima etapă și întâlnesc sâmbătă contracandidata la câștigarea Grupei C, într-un meci pe teren propriu.

Echipa joacă un meci oficial la 77 de zile distanță de la precedentul, în vreme ce Dinamo a trecut cu 66-16 de nou-înființata Rapid București, la finele săptămânii trecute.

„Începem cu meciul cel mai important, contra celor de la Dinamo. Așteptăm cu nerăbdare să vedem rezultatele muncii noastre din ultimele săptămâni. Pe partea de treisferturi avem absențe importante, jucătorii convocați la echipa națională. Am reușit cumva să convertim doi înaintași în jucători de treisferturi. Ei se vor găsi pe banca de rezerve ca soluții, în orice moment al partidei. Aceștia suntem și fiecare jucător va trebui să dea maximum pentru echipă, indiferent de poziția din teren” spune Valentin Calafeteanu, antrenor principal SCM USV Timișoara.

Echipa timișoreană are șase reprezentanți la lotul național pentru Cupa Mondială din Franța: căpitanul Vlad Neculau, din pachetul de înaintare, Marius Simionescu, Gabriel Rupanu, Alin Conache (ambii mijlocași la grămadă), Tevita Manumua, din linia de treisferturi, Mihăiță Lazăr, jucător la echipa noastră și antrenor pentru jocul în grămada ordonată la lotul național.

„Începem cu un meci greu. Toți știm ce s-a întâmplat în prima fază a campionatului: am câștigat clar acasă și am fost aproape de un rezultat pozitiv și la București. Consider că sâmbătă trebuie să repetăm precedenta evoluție de acasă, împotriva lui Dinamo, cu un joc fizic și o atitudine potrivită. După două luni și jumătate fără meci, este dificil să intri direct cu o astfel de întâlnire tare” spune Stephen Shennan.

„Leii” au disputat precedentul meci la 3 iunie, tot acasă, victoria cu Steaua, 27-20.

Partida SCM USV Timișoara – Dinamo București se joacă sâmbătă, 19 august, la ora 11.00, la stadionul Gheorghe Rășcanu.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.
La cinci luni de când Primăria Timișoara a dat startul lucrărilor la primul stadion construit în ultimii 60 de ani, fundațiile pentru peluzele și tribunele Arenei Eroii Timișoarei sunt aproape gata. 
În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.