Skip to main content

Noi restricții de circulație, la Timișoara! Ce zone trebuie să evite șoferii?

Șoferii timișoreni trebuie să se înarmeze cu multă răbdare când pleacă la drum! Asta pentru că Primăria anunță noi restricții de trafic în perioada următoare.

La solicitarea operatorilor care prestează activități de reparații sau investiții, Comisia de Circulație a aprobat o serie de închideri și restricții ale traficului, necesare pentru efectuarea lucrărilor în condiții de siguranță.

Luni, 30.10.2023 – 20.11.2023, traficul rutier va fi închis pe strada Câmpului, pe tronsonul cuprins între strada Torac și strada Levănțica, pentru desfășurarea lucrărilor la drumurile municipale. 

Luni, 30.10.2023 – 17.11.2023, traficul rutier va fi restricționat în vederea executării lucrărilor la instalația de canalizare de pe strada Nicu Filipinescu, tronsonul cuprins între imobilul cu nr. 14 – intersecție cu bulevardul Take Ionescu. 

Marți, 31.10.2023 – 25.11.2023, traficul rutier se va închide pe strada Nufărul, tronsonul cuprins între strada Gării și strada Constantin Olănescu, pentru continuarea lucrărilor cuprinse în proiectul ”CL12: Execuție lucrări în proiectul în proiectul la rețeaua de apă și canalizare Timișoara Nord Lot 1”. 

Marți, 31.10.2023 – 13.11.2023, traficul rutier se va restricționa pe strada Avram Imbroane, pe tronsonul cuprins între intersecția cu strada Gheorghe Adam și intersecția strada Măcin și în dreptul imobilului nr. 62 pe a doua bandă de circulație. 

Miercuri, 01.11.2023 (ora 09:00) – 08.11.2023 (ora 17:00), închiderea unei benzi de circulație pe strada Ovidiu Balea pe o porțiune de aproximativ 100 m, în vederea realizării racordurilor rețelelor edilitare la zona de locuințe.

Vineri, 03.11.2023 – 15.11.2023, restricții rutiere pe strada Simion Bărnuțiu, în zona intersecției cu Badea Cârțan, sens spre strada Samuil Micu pentru desfășurarea lucrărilor la rețeaua de apă și canalizare.

Reprezentanții Primăriei recomandă șoferilor să folosească rute alternative în intervalele de timp menționate, ocolind zonele în care se derulează evenimente publice sau lucrări.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.