Skip to main content

Noi întreruperi de apă, la robinetele timişorenilor! Vezi aici care zone sunt afectate

Mâine, între orele 8-19 se va executa o conectare de conducte la intersecția străzii Torac cu Bulevardul Industriei.

Lucrările fac parte din proiectul “CL 13 – Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Sud – Lot 3”, iar pe durata lor se va opri furnizarea apei pe strada Torac, Bulevardul Constructorilor, Bulevardul Industriei și la firmele Kaufland, Azur, Sea Romania, Mesopotamia, Schrack Technik, KFC Drive-Thru, B.a.C. șeminee, Hydromatic Sistem, Dinu Instal, Nereus, Maschinenbau SRL, Pars Ro Steel, Cowboys Wagon, Cablaje și echipamente electronice, Technical Die Casting, Manitou BF Franța, Vest Activ SRL și Maschinentehnic Impex.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal, este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure.

Deorece această perturbare va fi de scurtă durată, Aquatim le recomandă clienţilor să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă.

Consumatorii sunt sfătuiţi, de asemenea, să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Polițiștii locali din Timişoara i-au luat din nou în vizor pe cerşetorii care apelează la mila trecătorilor, pentru a face rost de bani, și au intensificat acțiunile pentru depistarea lor.
Ca în fiecare an, cu ocazia celebrării Zilei Timișoarei, mai multe personalități importante și reprezentative pentru oraș vor primi titlul de „cetățeni de onoare”.
Un incendiu violent a izbucnit în această dimineață! O casă a fost cuprinsă de flăcări, iar incendiul amenința să se extindă și la locuințele din apropiere.
Aquatim anunță lucrări de investiții din fonduri europene la Stația de Tratare a Apei Hitiaș, astfel că mai mulți timișeni vor avea probleme cu apa de la robinete, mâine, în prima parte a zilei.
Bilanțul admiterii la UVT, din această vară, arată că din ce în ce mai mulți tineri vor să profeseze în domeniul criminalisticii sau psihologiei. Aici, viitori studenți se bat pe locuri, fiind chiar și 13 candidați pe un singur loc la buget.