Skip to main content

Noi detalii în cazul migranților, după care s-au tras focuri de armă! Suma pe care urma să o primească șoferul pentru transport

După ce polițiștii timișeni au tras focuri de armă pentru a opri o mașină plină cu migranți, șoferul autoturismului a ajuns după gratii, fiind acuzat de trafic de migranți.

Șoferul cu dublă cetățenie, din Republica Moldova, a fost capturat în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce a încercat să treacă granița ilegal, mai mulți migranți de origine afro-asiatică.

„În fapt, s-a reținut că în data de 06.04.2024, în jurul orei 23.20, inculpatul A.G. a transportat cu autoturismul, de pe Autostrada A1 Deva-Nădlac până în loc. Ghiroda, la sensul giratoriu de intrare în Timișoara, un grup de 8 cetățeni de origine afro-asiatică, 4 dintre aceștia aflându-se pe bancheta din spate a autoturismului, iar 4 în portbagaj, în scopul trecerii frauduloase a frontierei de stat de către aceștia din urmă, din România în Ungaria, pe la frontiera din jud. Satu Mare”, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș.

Individul a recunoscut în fața oamenilor legii că urma să primească suma de 150 de euro pentru fiecare migrant transportat.

Ca urmare a faptelor sale, tânărul de 24 de ani a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, iar polițiștii continuă ancheta pentru a stabili dacă au fost și alte persoane implicate sau dacă au fost comise și alte infracțiuni.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.