Skip to main content

Nicolae Robu, după ce candidatura lui a fost aprobată de forul de conducere al PNL Timiş: avem de luptat cu un puternic grup de interese (geo)politico-economice germano-austro-român

Fostul primar al Timişoarei este, oficial, candidatul PNL pentru un nou mandat în fruntea administraţiei locale, după votul în unanimitate dat de liberaii din BPJ.

În contextul în care este vorba despre un municipiu reşedinţă de judeţ, candidatura trebuie aprobată şi de Biroul Politic Naţional al PNL, însă este doar o chestiune formală.

CITEŞTE ŞI: Hai să profiţi de cele mai bune oferte, în paradisul mobilierului și al decoraţiunilor! Casa Rusu te aşteaptă cu reduceri de preţuri de până la 80%

La scurt timp după votul în unanimitate pe care l-au dat liberalii, Nicolae Robu a anunţat, pe facebook, motivul care intră din nou în lupta pentru funcţia de primar.

“Văzând însă, zi cu zi, că orașul a ajuns pe mâna unui individ nedemn de a-i fi în frunte, lipsit total de caracter și incapabil să facă față funcției și a unei șlehte acompaniatoare așișderea, cu toții cu cu totul alte interese decât cele ale comunității noastre, mi-am zis: eu nu pot asista pasiv la așa ceva! Prin urmare, ies la luptă și îmi depun candidatura pentru un nou mandat”, a scris Nicolae Robu, pe facebook.

De altfel, nu este o surpriză pentru nimeni că fostul primar al Timişoarei vrea să revină în funcţie.

A spus în repetate rânduri că va candida, fie din partea PNL, fie independent.

“După aproape trei ani în care am dus de unul singur o luptă crâncenă împotriva răului abătut asupra orașului -singur e un fel de-a spune, cu un anumit înțeles doar, pentru că, de fapt, am avut mereu alături, pe Facebook, în diversele locuri în care am fost prezent: pe stradă, în supermarket-uri, în mall, etc, mulțime de timișoreni care mi-au adresat cuvinte de apreciere, m-au încurajat și și-au exprimat dorința ca eu să revin în funcția de Primar și am avut și am în continuare, desigur, două echipe de fani, tineri nemembri de partid, necunoscuți de mine anterior, care care m-au asistat cu un devotament nemaiîntâlnit de mine până acum în demersurile mele online-, mi s-a propus de către conducerea Filialei Timiș a PNL să facem din nou echipă împreună, eu din postura de candidat PNL. Trecând peste tot ce a fost, în timp, negativ, în relațiile mele cu diverși colegi liberali, în condiții de reciprocitate, am acceptat, considerând că așa e înțelept, că a ne irosi în mize mărunte ar fi păgubos pentru toți și că benefică e doar acțiunea unită, cu ținte mize mari, precum câștigarea pe linie a alegerilor din 2024”, a mai scris Robu.

Candidatura lui a fost agreată de Biroul Politic Judeţean al PNL Timiş, ca urmare a sondajelor efectuate în ultima vreme şi în care, Nicolae Robu se plasează peste alţi posibili candidaţi.

CITEŞTE ŞI: Intervenţie dramatică, pentru salvarea unui bărbat blocat sub un tractor care s-a răsturnat peste el!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.