Skip to main content

Nicolae Robu, după ce candidatura lui a fost aprobată de forul de conducere al PNL Timiş: avem de luptat cu un puternic grup de interese (geo)politico-economice germano-austro-român

Fostul primar al Timişoarei este, oficial, candidatul PNL pentru un nou mandat în fruntea administraţiei locale, după votul în unanimitate dat de liberaii din BPJ.

În contextul în care este vorba despre un municipiu reşedinţă de judeţ, candidatura trebuie aprobată şi de Biroul Politic Naţional al PNL, însă este doar o chestiune formală.

CITEŞTE ŞI: Hai să profiţi de cele mai bune oferte, în paradisul mobilierului și al decoraţiunilor! Casa Rusu te aşteaptă cu reduceri de preţuri de până la 80%

La scurt timp după votul în unanimitate pe care l-au dat liberalii, Nicolae Robu a anunţat, pe facebook, motivul care intră din nou în lupta pentru funcţia de primar.

“Văzând însă, zi cu zi, că orașul a ajuns pe mâna unui individ nedemn de a-i fi în frunte, lipsit total de caracter și incapabil să facă față funcției și a unei șlehte acompaniatoare așișderea, cu toții cu cu totul alte interese decât cele ale comunității noastre, mi-am zis: eu nu pot asista pasiv la așa ceva! Prin urmare, ies la luptă și îmi depun candidatura pentru un nou mandat”, a scris Nicolae Robu, pe facebook.

De altfel, nu este o surpriză pentru nimeni că fostul primar al Timişoarei vrea să revină în funcţie.

A spus în repetate rânduri că va candida, fie din partea PNL, fie independent.

“După aproape trei ani în care am dus de unul singur o luptă crâncenă împotriva răului abătut asupra orașului -singur e un fel de-a spune, cu un anumit înțeles doar, pentru că, de fapt, am avut mereu alături, pe Facebook, în diversele locuri în care am fost prezent: pe stradă, în supermarket-uri, în mall, etc, mulțime de timișoreni care mi-au adresat cuvinte de apreciere, m-au încurajat și și-au exprimat dorința ca eu să revin în funcția de Primar și am avut și am în continuare, desigur, două echipe de fani, tineri nemembri de partid, necunoscuți de mine anterior, care care m-au asistat cu un devotament nemaiîntâlnit de mine până acum în demersurile mele online-, mi s-a propus de către conducerea Filialei Timiș a PNL să facem din nou echipă împreună, eu din postura de candidat PNL. Trecând peste tot ce a fost, în timp, negativ, în relațiile mele cu diverși colegi liberali, în condiții de reciprocitate, am acceptat, considerând că așa e înțelept, că a ne irosi în mize mărunte ar fi păgubos pentru toți și că benefică e doar acțiunea unită, cu ținte mize mari, precum câștigarea pe linie a alegerilor din 2024”, a mai scris Robu.

Candidatura lui a fost agreată de Biroul Politic Judeţean al PNL Timiş, ca urmare a sondajelor efectuate în ultima vreme şi în care, Nicolae Robu se plasează peste alţi posibili candidaţi.

CITEŞTE ŞI: Intervenţie dramatică, pentru salvarea unui bărbat blocat sub un tractor care s-a răsturnat peste el!

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.
Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.