Skip to main content

Hai să profiţi de cele mai bune oferte, în paradisul mobilierului și al decoraţiunilor! Casa Rusu te aşteaptă cu reduceri de preţuri de până la 80%

Ai citit bine! Casa Rusu, destinația ta preferată pentru mobilă și decoratiuni de calitate, îţi aduce reduceri uriaşe de preţuri, în cadrul unei campanii de lichidare de stoc.

Pregătește-te să îți transformi casa într-un sanctuar de eleganță și stil fără să îţi golești complet buzunarele.

Începând de mâine, 3 noiembrie, în magazinul Casa Rusu din incita Auchan, de pe Calea Aradului, Timişoara, găseşti o gamă variată de mobilă pentru fiecare spațiu din casa ta, iar preţurile sunt reduse cu până la 70%.

Dacă îţi doreşti doar o oglindă elegantă, un tablou special sau un alt obiect de decor care să aducă o notă distinctivă în locuința ta, reducerile sunt de până la 80%.

Cu asemenea discounturi, casa ta va arată fabulos și sofisticat fără ca tu să plăteşti o avere.

Stocul este limitat, așa că trebuie să te grăbeşti! Oferta este valabilă până la epuizarea articolelor din magazinul situat în Centrul Comercial Auchan, de pe Calea Aradului.

Vino în magazin cât mai curând pentru a alege cele mai bune piese și pentru a avea șansa de a transforma casa într-un spațiu modern și elegant la prețuri de excepție.

Este momentul să-ți transformi casa în cea mai rafinată versiune a ei!

Casa Rusu este unul dintre cei mai reputați producători de mobilă și decoratiuni interioare din România, cu o gamă variată de produse de cea mai înaltă calitate, care satisfac toate gusturile și necesitățile.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Kunsthalle Bega prezintă publicului timișorean expoziția de sculptură „Trying to Move Without a Push”, a artistului Andrei Arion.