Skip to main content

Hai să profiţi de cele mai bune oferte, în paradisul mobilierului și al decoraţiunilor! Casa Rusu te aşteaptă cu reduceri de preţuri de până la 80%

Ai citit bine! Casa Rusu, destinația ta preferată pentru mobilă și decoratiuni de calitate, îţi aduce reduceri uriaşe de preţuri, în cadrul unei campanii de lichidare de stoc.

Pregătește-te să îți transformi casa într-un sanctuar de eleganță și stil fără să îţi golești complet buzunarele.

Începând de mâine, 3 noiembrie, în magazinul Casa Rusu din incita Auchan, de pe Calea Aradului, Timişoara, găseşti o gamă variată de mobilă pentru fiecare spațiu din casa ta, iar preţurile sunt reduse cu până la 70%.

Dacă îţi doreşti doar o oglindă elegantă, un tablou special sau un alt obiect de decor care să aducă o notă distinctivă în locuința ta, reducerile sunt de până la 80%.

Cu asemenea discounturi, casa ta va arată fabulos și sofisticat fără ca tu să plăteşti o avere.

Stocul este limitat, așa că trebuie să te grăbeşti! Oferta este valabilă până la epuizarea articolelor din magazinul situat în Centrul Comercial Auchan, de pe Calea Aradului.

Vino în magazin cât mai curând pentru a alege cele mai bune piese și pentru a avea șansa de a transforma casa într-un spațiu modern și elegant la prețuri de excepție.

Este momentul să-ți transformi casa în cea mai rafinată versiune a ei!

Casa Rusu este unul dintre cei mai reputați producători de mobilă și decoratiuni interioare din România, cu o gamă variată de produse de cea mai înaltă calitate, care satisfac toate gusturile și necesitățile.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.