Skip to main content

Se suspendă cursele de agrement spre Ecluza Sânmihaiu Român, din cauza lucrărilor la Pasarela Gelu!

Cursele de promenadă pe Bega, spre Sânmihaiu Român se anulează, începând de sâmbătă!

Anunul a fost făcut de STPT, în contextul în care, începând de luni vor demara or demara lucrările de montare a tablierului metalic a Pasarelei Gelu – Crizantemelor.

În aceste condiții, transportul naval pe Canalul Bega se va suspenda pe tronsonul supus lucrărilor. C

Practic, în perioada 6 noiembrie – 8 decembrie, circulația pe Canalul Bega se va efectua doar pe sectorul navigabil cuprins între Stația Ștefan cel Mare și stația Mihai Viteazu, stațiile Constantin Brâncoveanu și Ardealul fiind suspendate.

Totodată, STPT mai anunță că programele de navigație aplicabile sectorului navigabil cuprins între Ștefan cel Mare și stația Mihai Viteazu au fost actualizate ca urmare a trecerii la ora de iarnă. Acestea sunt disponibile pe site-ul societății și în stațiile de vaporașe de pe Canalul Bega.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Documentarul „Flavours of Banat and Crișana”, realizat de britanicul Charlie Ottley, proiectat la Consiliul Județean!

Timișenii sunt invitați la proiecția documentarului „Flavours of Banat and Crișana”, vizionare urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri susținută de Charlie Ottley și echipa sa.

Little Main Stage aduce magia muzicii în inimile copiilor din centrele sociale din Timișoara

Proiectul Little Main Stage, inițiat de Asociația Cultură Play, și-a propus în această perioadă să deschidă un nou orizont copiilor din centrele sociale din Timișoara și să le insufle bucuria de a cânta la un instrument, prin activități speciale.

Tratament non-invaziv, pentru durerile articulare, la Spitalul CFR Timişoara! Infiltraţiile care le oferă pacienţilor, mobilitate maximă

Infiltrațiile intraarticulare (în interiorul unei articulații) și periarticulare (în jurul unei articulații) sunt proceduri medicale prin care se introduce, cu ajutorul unei seringi, o substanță medicamentoasă, într-o zonă specifică a corpului, având ca scop ameliorarea durerii și îmbunătățirea funcției și mobilității segmentului respectiv.

Un mort și doi răniți, lângă Timișoara, după ce o mașină s-a izbit violent de un copac

Accident grav, în acestă dimineață, când un bărbat de 37 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe contrasens, după care s-a izbit violent de un copac.