Skip to main content

Intervenţie dramatică, pentru salvarea unui bărbat blocat sub un tractor care s-a răsturnat peste el!

Un accident rutier grav s-a petrecut aseară, după lăsarea întunericului, când şoferul unui tractor a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, iar utilajul s-a răsturnat.

S-a întâmplat pe un câmp din localitatea bihoreană Chijic, comuna Copăcel, unde au ajuns de urgenţă, mai multe echipaje de intevenţie.

CITEŞTE ŞI: Suma uriaşă pe care o cere administraţia Fritz, unei firme cu care a avut contract! Penalităţi de două ori mai mari decât valoarea lucrării

Acestea l-au găsit pe şofer, un bărbat în vârstă de 65 de ani, prins sub o roată a remorcii, cu trupul strivit sub greutatea utilajului.

Pompierii au reuşit să îl extragă de acolo şi să îl predea medicilor care au ajuns la locul intervenţiei.

Din fericire, bărbatul era conştient şi cooperant, dar prezenta mai multe traumatisme şi leziuni.

A fost transportat la spital, pentru investigaţii suplimentare şi pentru tramanet de specialitate.

“Ajunse rapid la fața locului, forțele de intervenție au constatat că bărbatul era conștient și cooperant. Cu ajutorul tehnicii de descarcerare, salvatorii au reuşit să-l scoată din mediul captiv. După efectuarea evaluării de specialitate și acordarea îngrijirilor medicale necesare, bărbatul, care prezenta policontuzii, a fost transportat de echipajul SMURD la Unitatea de Primire Urgențe”, transmite ISU Bihor.

CITEŞTE ŞI: Două victime, după un accident înfiorător! A fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.
Echipa masculină de volei de la Universitatea de Vest din Timișoara a cucerit medaliile de bronz în turneul final al Jocurilor Europene Universitare, care s-a desfășurat în Ungaria.
Primăria Municipiului Timișoara și SC Piețe SA lansează un nou concept de piață menit să-i ajute pe cetățenii din zona Gheorghe Lazăr să se aprovizioneze mai ușor cu legume și fructe proaspete de la producători locali dar și cu alte bunătăți.