Skip to main content

Intervenţie dramatică, pentru salvarea unui bărbat blocat sub un tractor care s-a răsturnat peste el!

Un accident rutier grav s-a petrecut aseară, după lăsarea întunericului, când şoferul unui tractor a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, iar utilajul s-a răsturnat.

S-a întâmplat pe un câmp din localitatea bihoreană Chijic, comuna Copăcel, unde au ajuns de urgenţă, mai multe echipaje de intevenţie.

CITEŞTE ŞI: Suma uriaşă pe care o cere administraţia Fritz, unei firme cu care a avut contract! Penalităţi de două ori mai mari decât valoarea lucrării

Acestea l-au găsit pe şofer, un bărbat în vârstă de 65 de ani, prins sub o roată a remorcii, cu trupul strivit sub greutatea utilajului.

Pompierii au reuşit să îl extragă de acolo şi să îl predea medicilor care au ajuns la locul intervenţiei.

Din fericire, bărbatul era conştient şi cooperant, dar prezenta mai multe traumatisme şi leziuni.

A fost transportat la spital, pentru investigaţii suplimentare şi pentru tramanet de specialitate.

“Ajunse rapid la fața locului, forțele de intervenție au constatat că bărbatul era conștient și cooperant. Cu ajutorul tehnicii de descarcerare, salvatorii au reuşit să-l scoată din mediul captiv. După efectuarea evaluării de specialitate și acordarea îngrijirilor medicale necesare, bărbatul, care prezenta policontuzii, a fost transportat de echipajul SMURD la Unitatea de Primire Urgențe”, transmite ISU Bihor.

CITEŞTE ŞI: Două victime, după un accident înfiorător! A fost nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.