Skip to main content

Nica şi urmaşii săi, pe lista neagră a PNL! Blaga spune că abia a treia generaţie ar mai putea face parte din partid

Startul campaniei electorale îi găseşte pe liderii alianţei PNL-PSD optimişti, atât în ceea ce priveşte câştigarea Primăriei Timişoara, cu Nicolae Robu, cât şi a Consiliului Judeţean Timiş, cu Alfred Simonis.

Şi asta chiar dacă mulţi dintre primarii liberali din judeţ spun, mai mult sau mai puţin direct, că că nu îl susţin pe social-democratul Alfred Simonis, la funcţia de preşedinte al CJT, ci pe Alin Nica, pentru care vor face campanie.

Astfel de cazuri vor fi izolate, consideră preşedintele interimar al PNL Timiş, Vasile Blaga, care îi şi ameninţă voalat pe cei care nu respectă linia de partid.

Primul vizat este Alin Nica, despre care liderul liberalilor anunţă că nu va fi reprimit niciodată în partid şi aceeaşi soartă o vor avea şi susţinătorii lui.

“Știu exact acest limbaj folosit în toată țara, de fapt, de domnul Orban, și în Timiș de domnul Nica: Că rămâneți voi acolo, că vom face noi treabă și vă vom primi înapoi în PNL. Le-am spus și ieri colegilor mei în care am deplină încredere și de aceea am apreciat poziția primarului din Dudeștii Noi și le-am spus și le spun și prin intermediul dumneavoastră, fără nicio reținere. Domnul Tăriceanu a plecat elegant din PNL și și-a facut partid, ALDE, i-a trebuit un deceniu să revină în PNL. Deci îi spun și domnului Nica și altora care, eventual s-ar gândi ca și domnul Nica, că poate nepoții lor vor reveni în PNL, că ei nu”, a spus Vasile Blaga, preşedintele interimar al PNL Timiş.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.