Skip to main content

Drogat şi băut, un şofer a făcut prăpăd pe autostradă! Ce au găsit poliţiştii în maşina lui, după ce l-au urmărit câţiva kilometri?

O maşină care circula haotic şi care a fost implicată într-un accident rutier, le-a atras atenţia şoferilor de pe autostrada A1, din zona municipiului Lugoj, care au sunat la 112.

Poliţiştii au ajuns de urgenţă la locul unde s-ar fi petrecut accidentul, însă nu au găsit nici autoturismul implicat, nici pe conducătorul acestuia.

Au aflat însă că şoferul a ieşit de pe A1 şi şi-a continuat drumul pe A6, aşa că au pornit în căutarea lui.

Au reuşit să îl tragă pe dreapta la coborârea de pe autostradă şi l-au testat atât pentru consumul de alcool, cât şi pentru consumul de droguri.

Ambele rezultate au fost pozitive, iar în maşina şoferului de 27 de ani, oamenii legii au găsit şi o pungă cu substanţe interzise.

„În urma testării acestuia cu aparatul etilometru, a rezultat o valoare de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma testării cu aparatul din dotare a tânărului, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive. Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, tânărul fiind condus la o unitate spitalicească, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise”, transmite IPJ Timiş.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de conducere sub influenţa alcoolului şi a drogurilor.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Proiectul de licență „Synthesis” surprinde tendințele actuale și ale viitorului apropiat în ceea ce privește importanța utilizării coerente a tehnologiei de printare 3D, în încercarea de creștere a calității de producție și a spectaculozității estetice permise unui produs de serie.
Un prejudiciu de aproape 45.000 de euro au creat doi bărbați care au intrat în miez de noapte, în casa unui prosper om de afaceri din Moșnița Nouă și l-au jefuit.
În urmă cu puțin timp, pompierii au fost solicitați să intervină, de urgență, la un accident rutier, în care au fost implicate o mașină și un camion care transporta un utilaj de mare tonaj.
Direcţia de Asistenţă Socială a Municipiului Timişoara efectuează plata ajutorului pentru încălzire și a suplimentului pentru energie cu combustibili solizi şi/sau lichizi, acordate în baza Legii nr.226/2021 privind stabilirea măsurilor de protecție socială pentru consumatorul vulnerabil de energie, pentru sezonul rece 1 noiembrie 2023 – 31 martie 2024.
Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, invită agenții economici la un nou seminar de informare.