Skip to main content

Muzică de calitate, în Grădina de Vară a Filarmonicii! Gala Blues-Jazz Kamo ajunge la a 31-a ediţie

O nouă ediţie a Galei Blues – Jazz KAMO aduce în fața publicului timișorean nume mari ale genului muzical din țară și din străinătate.

Evenimentul se desfăşoară în perioada 23 – 25 septembrie 2022, în Grădina de vară a Filarmonicii Banatul din Timișoara.

Cel mai longeviv festival de jazz şi blues din Timişoara şi, după cel de la Sibiu, cel mai timpuriu festival de jazz din ţară, va fi deschis, în acest an, de Elena Mîndru, alături de Orchesta Filarmonicii Banatul din Timișoara, dirijată de maestrul Tiberiu Oprea.

CITEŞTE ŞI: Incendiu de proporții în Timișoara! Acoperișul unui bloc de pe Aleea Ripensia, în flăcări!

Premiată și apreciată de către critici și public, Elena Mîndru este astăzi una dintre cele mai valoroase reprezentante ale jazzului românesc și european.

Stabilită de ani buni în Finlanda, Elena este cântăreață, compozitoare, aranjor, producător, organizator de festival și director de casă de discuri.

Deschiderea are loc vineri, 23 septembrie, ora 19:00.

În cadrul concertului extraordinar îi regăsim și pe Artturi Rönkä (Finlanda) – pian, Johnny Bota – contrabas, Tuomas Timonen – baterie.

A doua seară pe scenă vor urca, de la ora 19:00, Milan Petrovic (Serbia), legendara trupă Bega Blues Band, FanQbello (Germania) și Viktorija Pilatovic Band (Spania).

Ultima seară a Galei Blues – Jazz KAMO va fi deschisă de JazzAtronik, formația  tinerilor artiști ai Facultății de Muzică și Teatru din Timișoara. Vor urca pe scenă și deja consacrații membrii ai Puba Jazz Connection (Germania) și Peter Sarik Trio (Ungaria).

Gala Blues – Jazz KAMO presupune și o serie de workshop-uri cu participare gratuită susținute de artiștii care vor concerta în cadrul evenimentului.

CITEŞTE ŞI: Atenție, șoferi! Trafic restricționat pe centură, la coborârea și urcarea pe DN6, până la finele lunii noiembrie

Cursurile de măiestrie interpretativă se vor desfășura la Facultatea de Muzică și Teatru din Timișoara, în perioada 23 – 25 septrembrie 2022.

 Înscrierea se face trimițând un e-mail la adresa secretariatulartistic@filarmonicabanatul.ro.

Fiecare seară a evenimentului se va încheia cu jam session-uri la cluburile Aethernativ, Manufactura, respectiv Retro.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Hai la picnic! Relaxare și voie bună pentru timișorenii din zona Soarelui și nu numai

Dacă vrei să mergi la picnic, dar fără să te îndepărtezi prea mult de casă, îți poți lua o pătură și oamenii dragi alături și să vă bucurați de atmosferă, într-unul dintre parcurile orașului.

Ultimul meci acasă pentru Banat Girls Comloșu Mare, în acest campionat!

  Banat Girls Comloșu Mare încheie serie meciurilor de acasă din play-out-ul Superligii de fotbal feminin cu cel mai puternic adversar din această fază a sezonului, Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

VIDEO La un pas de tragedie! O mașină a fost făcută praf după ce a lovit puternic un tir

Impact violent între două mașini și un tir! Unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un zid de susținere de pe marginea drumului.

Ești în căutarea unui utilaj agricol sau industrial, sau poate a unui iaht? Maxutil este locul care satisface și cele mai exigente gusturi!

Maxagro, un titan al companiilor cu profil agricol din Uniunea Europeană, cu o experiență de 31 de ani, își propune să devină cel mai important partener pentru mediul de business din România, odată cu inaugurarea Maxutil.