Muzică de calitate, în Grădina de Vară a Filarmonicii! Gala Blues-Jazz Kamo ajunge la a 31-a ediţie

O nouă ediţie a Galei Blues – Jazz KAMO aduce în fața publicului timișorean nume mari ale genului muzical din țară și din străinătate.

Evenimentul se desfăşoară în perioada 23 – 25 septembrie 2022, în Grădina de vară a Filarmonicii Banatul din Timișoara.

Cel mai longeviv festival de jazz şi blues din Timişoara şi, după cel de la Sibiu, cel mai timpuriu festival de jazz din ţară, va fi deschis, în acest an, de Elena Mîndru, alături de Orchesta Filarmonicii Banatul din Timișoara, dirijată de maestrul Tiberiu Oprea.

CITEŞTE ŞI: Incendiu de proporții în Timișoara! Acoperișul unui bloc de pe Aleea Ripensia, în flăcări!

Premiată și apreciată de către critici și public, Elena Mîndru este astăzi una dintre cele mai valoroase reprezentante ale jazzului românesc și european.

Stabilită de ani buni în Finlanda, Elena este cântăreață, compozitoare, aranjor, producător, organizator de festival și director de casă de discuri.

Deschiderea are loc vineri, 23 septembrie, ora 19:00.

În cadrul concertului extraordinar îi regăsim și pe Artturi Rönkä (Finlanda) – pian, Johnny Bota – contrabas, Tuomas Timonen – baterie.

A doua seară pe scenă vor urca, de la ora 19:00, Milan Petrovic (Serbia), legendara trupă Bega Blues Band, FanQbello (Germania) și Viktorija Pilatovic Band (Spania).

Ultima seară a Galei Blues – Jazz KAMO va fi deschisă de JazzAtronik, formația  tinerilor artiști ai Facultății de Muzică și Teatru din Timișoara. Vor urca pe scenă și deja consacrații membrii ai Puba Jazz Connection (Germania) și Peter Sarik Trio (Ungaria).

Gala Blues – Jazz KAMO presupune și o serie de workshop-uri cu participare gratuită susținute de artiștii care vor concerta în cadrul evenimentului.

CITEŞTE ŞI: Atenție, șoferi! Trafic restricționat pe centură, la coborârea și urcarea pe DN6, până la finele lunii noiembrie

Cursurile de măiestrie interpretativă se vor desfășura la Facultatea de Muzică și Teatru din Timișoara, în perioada 23 – 25 septrembrie 2022.

 Înscrierea se face trimițând un e-mail la adresa secretariatulartistic@filarmonicabanatul.ro.

Fiecare seară a evenimentului se va încheia cu jam session-uri la cluburile Aethernativ, Manufactura, respectiv Retro.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alte articole


Alte articole

Mesaje false trimise în numele E.ON Energie! Nu accesaţi link-urile primite in mesaje!

E.ON Energie România atrage atenția asupra unor mesaje false transmise în numele companiei.

Şapte povestaşi care au periat vestul şi Poveştile Timişoarei, două evenimente inedite la Muzeul Satului Bănăţean

Timişorenii şi nu numai sunt aşteptaţi vineri, 7 octombrie la Muzeul Satului Bănățean, începând cu ora 17.00, la două evenimente artistice, care au loc simultan, pe pontonul Hambarului de la Muzeul Viu.

Migranţi, prinşi de poliţiştii locali din Timişoara, în timp ce alergau pe stradă! Au trecut ilegal frontiera, din Serbia

Polițiștii locali aflați în patrulare în zona Calea Șagului au depistat trei migranţi indieni, care au ajuns în ţara noastră, prin Serbia.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.