Skip to main content

Incendiu de proporții în Timișoara! Acoperișul unui bloc de pe Aleea Ripensia, în flăcări!

S-a dat alarma la Timișoara, după ce acoperișul unui bloc de pe Aleea FC Ripensia a fost cuprins de flăcări.

Pompierii au fost alertați de locuitorii din zonă, în urma unor degajări mari de fum. Au fost evacuate 38 persoane, dintre care două nedeplasabile, anunță pompierii.

Am fost anunțați prin apel 112 despre producerea unui incendiu la acoperișul unui bloc situat pe strada F.C. Ripensia din Timișoara. Au fost alertate Detașamentele 1 și 2 de Pompieri Timișoara și s-au deplasat la fața locului 23 pompieri cu 5 autospeciale de stingere, 1 cisternă, 2 autoscări mecanice și un echipaj SMURD”, transmite ISU Banat.

La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta generalizat la acoperișul tip terasă, acoperit cu bitum, cu degajări masive de fum și gaze toxice în atmosferă.

Conform primelor informații, se pare că se lucra la acoperișul clădirii, iar o butelie care era folosită la izolație a explodat.

A ars izolația de carton bituminos de pe acoperiș, pe o suprafață de aproximativ 800 mp și partea superioară a izolației din polistiren a clădirii.

Locuitorii din zonă au fost alertați de ISU Timiș prin mesaje Ro Alert.

În jurul orei 15.43 incendiul a fost lichidat. Pompierii urmează să stabilească acum de la ce a pornit incendiul.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Corpul de Control al primarului Fritz, la Spitalul Municipal pentru RMN-urile ”cadou” făcute unui clan din oraș

Primarul Timişoarei anunţă verificări ample, la Spitalul Municipal, după ce fosta directoare s-a lăudat cu favorurile pe care le-a făcut ţiganilor de pe Loga, pentru a le câştiga bunăvoinţa.

Capelele din Cimitirul Calea Șagului, redeschise după ce au fost modernizate!

Cele două capele din Cimitirul Calea Șagului se redeschid, în urma investițiilor care s-au făcut aici în ultima perioadă.

STPT caută şoferi de autobuz, în Oltenia! Caravana angajărilor este, în aceste zile, în sudul ţării

Pentru a acoperi deficitul de personal cu care Societatea de Transport Public se confuntă de ani de zile, o caravan[ a pornit prin ţară să caute viitori angajaţi.

CD Loga, campioană la volei pe nisip! Echipa “Etiqette” a obținut aurul!

Timișoara a fost la sfârșitul săptămânii trecute gazda celei de-a treia ediții a MONS Beach Volley Festival, un eveniment unic care a adus atmosfera vibrantă a plajei chiar în inima orașului.

Antrenorul Pero Milosevic va rămâne la cârma echipei timișorene de handbal!

Clubul timișorean de handbal și antrenorul Pero Milosevic au căzut de acord pentru continuarea contractului, care urma să expire la finalul acestui sezon.