Morţi aduşi din Italia, prin vama Cenad! Firma de pompe funebre s-a ales cu dosar penal

Fapte grave, la intrarea în ţară, prin Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, anchetate acum de procurori.

Mai exact, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare a deschis un dosar penal pentru infracţiunea de fals în declaraţii, după ce trupurile neînsufleţite a patru persoane au fost aduse în România.

CITEŞTE ŞI: Primul oraș din Timiș, unde purtarea măștilor devine obligatorie! Măsura este valabilă pe toată perioada stării de urgență

“S-a reţinut că la data de 12.03.2020, în jurul orei 09.45, în Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, pe sensul de intrare în România, s-au prezentat două persoane în a căror maşină de pompe funebre se aflau patru persoane decedate”, anunţă Parchetul de pe lângă Judecătoria Sânnicolau Mare.

Cei doi reprezentanţi ai firmei de pompe funebre au declarat că persoanele decedate sunt aduse din Slovenia, pentru a fi înmormântate creştineşte, de familii.

Însă, verificările ulterioare au scos la iveală că defapt, morţii au fost aduşi din Italia, care la vremea respectivă era cea mai afectată ţară din Europa, de coronavirus.

Deocamdată nu se cunosc cauzele morţii celor patru persoane şi nici dacă acestea au fost sau nu infectate cu COVID-19.

CITEŞTE ŞI: Dosar penal, pentru situaţia de la Maternitatea Odobescu din Timişoara, unde 10 bebeluşi au fost infectaţi cu coronavirus

 

 

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Alte articole

Zone verzi, spații de ralaxare, terase dar și spectacole pentru copii, teatru și muzică! Zona Sinaia din Timișoara se transformă total!

Piața Mocioni din zona Sinaia își va schimba complet înfățișarea. Municipalitatea lucrează la un proiect de regenerare urbană a zonei.

Presiune scăzută la apă, într-o localitate din județ, în primele zile ale săptămânii viitoare!

Pe 5 și 6 decembrie, între orele 9-14 se vor efectua spălări ale rețelei de distribuție din Lovrin. Pe durata lucrărilor presiunea apei va fi scăzută.

Revoltă printre pieţarii din Timișoara! Majorarea chiriilor şi noile taxe îi scot în stradă

Piețarii din Timișoara se pregătesc de proteste, după ce conducerea societății SC Piețe SA a anunțat majorarea chiriilor cu 20%, începând de anul viitor.

Tragedie pe şosea! Un om a murit, iar alţi 3 au fost grav răniţi, în această dimineaţă

Mai multe echipaje de medici, pompieri şi poliţişti au intervenit în această dimineaţă, la un accident rutier grav, în care au fost implicate o maşină şi o autoplatformă.

email: redactie@sursadevest.ro | Publicitate +40 731 028 626
© Sursa de Vest. Toate drepturile rezervate. WebDesign NRGO.