Skip to main content

Final de anchetă în cazul bătrânilor ucişi la Timişoara, pentru 1.300 de lei! Criminalul a fost trimis în judecată

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au încheiat cercetările în cazul celor doi soţi care au fost omorâţi, cu un cuţit de bucătărie, în propria casă.

Dumba crimă care a îngrozit o ţară întreagă s-a petrecut în seara zilei de 27 iunie, când Alexandru Andrei Minda a mers la cei doi bătrâni, pe care îi cunoştea, ca să împrumute o sumă de bani.

CITEŞTE ŞI: Misiune dificilă a pompierilor timișoreni! S-au chinuit mai bine de trei ore pentru salvarea unei cățelușe și a puilor ei, care au căzut într-un canal

Aceştia l-au refuzat, lucru care l-a scos din minţi pe individul în vârstă de 38 de ani, mai ales când şi-a dat seama că una dintre victime era în mijlocul unei convorbiri video.

A pus mâna pe un cuţit de bucătărie şi i-a lovit pe cei doi soţi, până când i-a lăsat inconştienţi.

Individul a fost capturat după două zile, în timp ce se pregătea să fugă din Timişoara şi şi-a recunoscut imediat fapta.

„În fapt, s-a reținut că în data de 27.06.2023, în intervalul orar 22:19 – 22:48, inculpatul ar fi intrat în apartamentul victimelor – doi soți, situat în Timișoara, cu acceptul acestora, cu scopul obținerii unei sume de bani cu titlul de împrumut, însă pe fondul refuzului și a stării sale psiho-fizice, determinată de consumul de droguri, ar fi lovit victimele pentru a putea sustrage sume de bani și bunuri din apartament, iar în contextul în care a constatat că fusese inițiat un apel video de pe telefonul victimelor și există posibilitatea să fie identificat, i-ar fi ucis pe ceidoi soți un cuțit luat din mobila de bucătărie din casă, după care prin folosirea cuțitului în scop de amenințare, și-ar fi asigurat scăparea și fuga de la locul faptei, în prezența unor martori, având asupra sa suma de bani de aproximativ 1300 lei, cele două terminale mobile ale victimelor, cuțitul și două mănuși din material textil, bunuri pe care le-ar fi luat din apartamentul victimelor„, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş.

Acum, individul a fost trimis în judecată, fiind acuzat de omor calificat şi tâlhărie calificată.

CITEŞTE ŞI: O adolescentă de 17 ani și un tânăr de 25 de ani, dispăruți fără urmă! Polițiștii sunt în alertă! Dacă i-ați văzut sunați la 112

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Teatrul Național din Timișoara redesenează profilul poetic al lui Nichita Stănescu!

În 13 decembrie se împlinesc 40 de ani de când versurile lui Nichita Stănescu călătoresc singure prin lume, trasând în continuare istoria literaturii române.

Banat Girls încheie anul cu un eșec în fața liderului Politehnica Timișoara!

Banat Girls Comloșu Mare a fost învinsă cu 3- 1 de Politehnica Timișoara în etapa a XIII-a a Superligii de fotbal feminin.

Premiera spectacolului Săptămâna Luminată închide programul Teatrului Național pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023!

Teatrul Național din Timișoara invită publicul în această seară, de la ora 19, la Sala 2, la premiera cu care închide programul pe care l-a construit pentru anul Capitalei Europene a Culturii – Timișoara 2023.

Banat Girls, la ultimul meci din 2023! Derby cu Politehnica Timișoara

Banat Girls înfruntă în ultima rundă din 2023 pe Politehnica Timișoara, într-o partidă programată mâine, de la ora 13.00, la Tomnatic.

Pro România se dezintegrează! Mai mulţi membri ai partidului, printre care un primar şi un consilier judeţean din Timiş, s-au alăturat PNL

Cu un an înainte de 2024, când vor avea loc patru runde de alegeri, membrii partidelor mici se chinuie să îşi găsească un loc călduţ în organizaţii mai puternice, care să îi ajute să câştige voturi.