Skip to main content

Final de anchetă în cazul bătrânilor ucişi la Timişoara, pentru 1.300 de lei! Criminalul a fost trimis în judecată

Procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au încheiat cercetările în cazul celor doi soţi care au fost omorâţi, cu un cuţit de bucătărie, în propria casă.

Dumba crimă care a îngrozit o ţară întreagă s-a petrecut în seara zilei de 27 iunie, când Alexandru Andrei Minda a mers la cei doi bătrâni, pe care îi cunoştea, ca să împrumute o sumă de bani.

CITEŞTE ŞI: Misiune dificilă a pompierilor timișoreni! S-au chinuit mai bine de trei ore pentru salvarea unei cățelușe și a puilor ei, care au căzut într-un canal

Aceştia l-au refuzat, lucru care l-a scos din minţi pe individul în vârstă de 38 de ani, mai ales când şi-a dat seama că una dintre victime era în mijlocul unei convorbiri video.

A pus mâna pe un cuţit de bucătărie şi i-a lovit pe cei doi soţi, până când i-a lăsat inconştienţi.

Individul a fost capturat după două zile, în timp ce se pregătea să fugă din Timişoara şi şi-a recunoscut imediat fapta.

„În fapt, s-a reținut că în data de 27.06.2023, în intervalul orar 22:19 – 22:48, inculpatul ar fi intrat în apartamentul victimelor – doi soți, situat în Timișoara, cu acceptul acestora, cu scopul obținerii unei sume de bani cu titlul de împrumut, însă pe fondul refuzului și a stării sale psiho-fizice, determinată de consumul de droguri, ar fi lovit victimele pentru a putea sustrage sume de bani și bunuri din apartament, iar în contextul în care a constatat că fusese inițiat un apel video de pe telefonul victimelor și există posibilitatea să fie identificat, i-ar fi ucis pe ceidoi soți un cuțit luat din mobila de bucătărie din casă, după care prin folosirea cuțitului în scop de amenințare, și-ar fi asigurat scăparea și fuga de la locul faptei, în prezența unor martori, având asupra sa suma de bani de aproximativ 1300 lei, cele două terminale mobile ale victimelor, cuțitul și două mănuși din material textil, bunuri pe care le-ar fi luat din apartamentul victimelor„, transmite Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş.

Acum, individul a fost trimis în judecată, fiind acuzat de omor calificat şi tâlhărie calificată.

CITEŞTE ŞI: O adolescentă de 17 ani și un tânăr de 25 de ani, dispăruți fără urmă! Polițiștii sunt în alertă! Dacă i-ați văzut sunați la 112

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Planul cu care George Simion de la AUR îşi doreşte să câştige funcţia supremă în stat, deşi criticat de liderii celorlalte partide politice, stârneşte un interes uriaş în rândul oamenilor de rând.
Universitatea de Științele Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara, în colaborare cu Piețe24, organizează Festivalul Părădaiselor, un eveniment care aduce împreună iubitorii de roșii, producătorii locali și pasionații de gastronomie.
Continental, companie de tehnologie, a inaugurat, în cadrul ContiTech Timișoara, noua locație pentru unul dintre cele mai mari laboratoare de testare din întreaga rețea a unităților ContiTech din Europa.
CODRU Festival își schimbă locul inițial proiectat, Parcul Central din Timișoara, din nou în natură. Ediția de anul acesta se va desfășura în Pădurea VERDE, fosta Grădină Zoologică a orașului.
69,2% dintre timișoreni consideră că orașul lor se îndreaptă într-o direcție bună, în timp ce 26,5% spun că direcţia este complet greşită, conform Barometrului privind calitatea vieții în Municipiul Timișoara, realizat în anul trecut, de Universitatea de Vest din Timișoara, în colaborare cu Primăria Municipiului.
Cel mai tranzitat drum din vestul ţării, Margina – Coşava, continuă să le dea bătăi de cap şoferilor, mai ales în ultimele săptămâni, din cauza lucrărilor de reabilitare.