Skip to main content

Trei victime, printre care şi un copil, după ce o maşină s-a izbit violent de un autocar plin cu pasageri

Mai multe echipaje de pompieri, medici şi poliţişti intervin în aceste momente, la locul unui accident rutier grav, n care au fost implicate o maşină şi un autocar.

Impactul a avut loc pe raza localităţii Grădinari din judeţul Caraş-Severin şi s-a soldat, conform primelor informaţii, cu trei victime.

CITEŞTE ŞI: Impact devastator! Mamă şi copil, loviţi în plin de un tramvai! Intervine un echipaj de descarcerare

Este vorba despre doi adulţi şi o fetiţă de 14 ani, toţi trei din autoturismul care a fost distrus în urma impactului.

De altfel, două dintre victime au fost găsite de echipele de intervenţie blocate în maşină, fiind nevoie de intervenţia echipajului de descarcerare pentru scoaterea lor.

Din păcate, ambele sunt inconştiente, iar medicii fac toate eforturile pentru salvarea lor.

Fetiţa urmează să fie transportată la spitalul din Oraviţa pentru investigaţii suplimentare.

UPDATE:

Din păcate, cei doi adulţi nu au mai putut fi salvaţi, medicii fiind nevoiţi să declare decesul.

„În autoturism se aflau 3 persoane, doi adulți și o minoră de 14 ani, cei doi adulți decedând în urma accidentului, iar minora fiind transportată la spital în stare de șoc. În autobuz se aflau 10 pasageri, care nu au suferit vătămări corporale. Din primele cercetări s-a stabilit că autoturismul ar fi pătruns pe DN 57 de pe o stradă laterală, iar autobuzul ar fi circulat pe DN 57, din direcția Timișoara-Bozovici. În acest moment polițiștii efectuează cercetarea la fața locului în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor și cauzelor producerii evenimentului rutier. Traficul rutier se desfășoară dirijat pe un sens”, transmite IPJ Caraş-Severin.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

Elevii Liceului de Arte Plastice din Timișoara, ai Colegiul Național Bănățean și ai Liceului de Artă „Ion Vidu” din Timișoara au descoperit spațiile interdimensionale, au „intrat” în ele, le-au exploatat, apoi au creat.
În 2020, după alegerile locale, în Moșnița Nouă spiritul civic a crescut simțitor, comunitatea s-a trezit și a devenit mult mai activă, locuitorii de aici își cer drepturile legale, cer investiții și seriozitate din partea  administrației.
Nicolae Robu, candidatul susținut de Alianța PSD-PNL la Primăria Timișoara, va readuce Timișoara la viață și o va transforma într-un oraș al tinerilor. Cele două direcții mari pe care va miza sunt educația și cultura.
Pizza este, fără îndoială, unul dintre cele mai iubite feluri de mâncare din întreaga lume, iar România nu face excepție. Indiferent dacă întrebați copii sau adulți, pizza rămâne în topul preferințelor culinare.
Teatrul Național din Timișoara organizează vineri, 14 iunie, în Sala Mare a Teatrului Național, un eveniment european în premieră absolută – repetiția generală cu public a spectacolului TREZIRE, viitoarea premieră a celebrului regizor și actor italian Pippo Delbono.
Dominic Fritz a fost îndelung curtat de PNL prin liderii partidului dar a refuzat, de fiecare dată, să părăsească USR. Ultima încercare de acest fel a avut loc cu ocazia venirii lui Nicolae Ciucă în Timișoara în toamna anului trecut, în noiembrie 2023.