Skip to main content

Micuții floteriști timișoreni s-au întors acasă cu 10 medalii de la Campionatul Național de Scrimă pentru copii!

ACS Floreta Timișoara își consolidează poziția de lider în scrimă pentru copii, obținând un număr impresionant de 10 medalii la Campionatul Național de Scrimă pentru copii, la categoriile U9, U11 și U13.

Performanțele remarcabile ale micilor sportivi timișoreni includ 2 medalii de aur, 3 medalii de argint și 5 medalii de bronz, ceea ce desemnează, încă o dată, clubul cu cele mai multe medalii câștigate la acest prestigios eveniment.

Acesta este al 6-lea an consecutiv în care ACS Floreta Timișoara se află în fruntea clasamentului național la categoriile de copii, reușind să obțină cele mai multe medalii la campionatele naționale de scrimă pentru copii. Anul trecut, ACS Floreta Timișoara a fost recunoscut în top 3 cluburi de scrimă din țară, alături de Steaua și Dinamo, pentru numărul impresionant de medalii câștigate.

Ne bucurăm să menținem un nivel ridicat de performanță mai bine de jumătate de deceniu„, a declarat președintele clubului, Iulian Teacă, antrenor al lotului româniei de floreta feminin, juniori și cadeți.

Aceasta este provocarea noastră constantă – să rămânem la vârf și să continuăm să formăm sportivi de elită încă din copilărie” a declarat Moisuc Teofil Marc, antrenor al clubului ACS Floreta Timișoara.

Distribuie pe rețele de socializare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.


Alte articole

În această după-amiază, în jurul orei 16:00, pompierii au fost solicitați să intervină pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o încăpere a unui centru de vârstnici.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează în perioada  01 – 04 octombrie, o misiune economică multisectorială în Republica Modova, la Bălți și Chișinău.
Până pe data de 3 august, Universitatea de Vest din Timișoara este centrul atracției elevilor de liceu, care participă la cea mai importantă școală de vară din Timișoara, West Summer University (WSU).
Aquatim a semnat un contract de lucrări din cadrul Proiectului „Extindere rețea canalizare pe Calea Șagului, etapa III-A, tronson cuprins între Calea Chișodei și sens giratoriu centre comerciale – Municipiul Timișoara” (cod C1I100122000035), finanțat prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă.
Trei tramvaie nepoluante din noul lot au sosit în oraș! Unul este deja în funcțiune, pe linia 5, al doilea intră în circulație în zilele următoare, iar al treilea este în proces de recepționare și de efectuare a probelor.
„Construim pentru educație: Cămine studențești ale viitorului”. Acesta este titlul proiectului PNRR, câştigat de Universitatea de Vest din Timişoara, prin care va fi ridicat un nou cămin studenţesc.
În acest weekend, este programată competiția sportivă Timișoara Triatlon, astfel că circulația rutieră va fi restricționată pentru desfășurarea fără probleme a evenimentului.